• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 16 °C

Mezitli'de Kapalı Yüzme Havuzu Görkemli Bir Törenle Açıldı

Mezitli'de Kapalı Yüzme Havuzu Görkemli Bir Törenle Açıldı
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yeni Mahalle Kelveli Caddesi'nde yapımı tamamlanan Kapalı Yüzme Havuzu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Haber Merkezi - Mezitli'de ilk olma özelliğini taşıyan kapalı yüzme havuzu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mezitli'de bulunan Türk Eğitim Derneği (TED) Mersin Koleji Anaokulu 'Kapalı Yüzme Havuzu' ve 'Kapalı Spor Salonu'nu görkemli bir açılışla, kendi bünyesinde eğitimlerini sürdüren çocuklar adına hayata geçirdi. Açılışa, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri, TED Koleji ailesi, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, öğrencilerin müzik dinletisi eşliğinde devam etti.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan, Mezitli'nin Mersin'in en güzel ve en hızlı gelişen ilçesi olduğun belirterek, "Herkesin yaşamak istediği şirin ilçemiz, yatırımcı ve vatandaşlar için cazibe merkezi haline geldi" dedi.

OKULLARLA YAKIN TEMASTAYIZ

Konuşmalarına 'Marifet iltifata tabidir' sözüyle başlayan Başkan Tarhan, TED Koleji'nin çalışmalarını beğenerek takip ettiğini dile getirdi. Başkan Tarhan, "Birçok yönüyle olduğu gibi eğitim yönüyle de oldukça zengin bir ilçede bulunuyoruz.  İlerleyen zamanlarda Mezitli'ye büyük bir üniversite yapılması konusunda belediye olarak desteklerimiz olacak. Elimizden geldiğince eğitime destek veriyoruz. Bu anlamda ilçemizde bulunan tüm okullarla yakın temaslar kuruyoruz. Daha önce birkaç okulla birlikte güzel çalışmalara imza attık. İlerleyen süreçte TED Koleji ile birlikte ortaklaşa çalışma yapabiliriz" dedi.

SPORA VE SANATA DESTEK VERİYORUZ

Sporun ve sporcunun önemine değinen Başkan Tarhan, kendi çocuklarını örnek göstererek, spor yapanların başarı seviyesinin yüksek olduğunu hatırlattı.

Başkan Tarhan, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu ilkeler doğrultusunda hareket ederek ilerlersek hedefimize kolaylıkla ulaşabiliriz. Biliyoruz ki, Ulu Önderimiz her zaman spora ve sanata önem vermiştir. Bizde Belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmakla birlikte sanata da değer veriyoruz. Mersin TED Koleji de bu anlamda Mezitlimize Kapalı Yüzme Havuzu kazandırdı. Emeği geçenlere teşekkür ediyor,  çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1665 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862