• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İçel 23 °C

MHP ESKİ ANAMUR İLÇE BAŞKANI ERDAL BULUT'TAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP ESKİ ANAMUR İLÇE BAŞKANI ERDAL BULUT'TAN BASIN AÇIKLAMASI
MHP'li Mehmet Türe'nin katıldığı radyo programında, 'Ülkücü camianın alın teri ile yapılan partimizin hizmet binasının kapıları kırılarak işgal edilmiştir' şeklindeki açıklamasının ardından MHP'nin Eski Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut’tan açıklama geldi.

Erdal Bulut, MHP’nin eski yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada: “2014 yerel seçimlerinin kazanılmasının ardından Anamur Belediye Başkanımız Mehmet Türe, dönemin ilçe başkanı Erdal Bulut ve yönetim kurulu üyeleri ile belediyede işe alınan ülkücü personellerimizce Milliyetçi Hareket Partisi’ne bir teşkilat binası kazandırılmak istenmiş ve bu kapsamda çalışmalar başlatılmıştır.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin öncülük ettiği, belediye başkanımız döneminde işe alınan ülkücü personellerimiz, dönemin MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut ve yönetim kurulu üyeleri ve ülkücü iş adamlarımız kendi istekleri ve tüm iyi niyetleri ile yönetim kurulumuzca yapılan istişare neticesinde, yönetim kurulu üyemiz Adnan Kül’ ün hesabına, MHP Anamur İlçe Teşkilatı’na bina yapmak üzere birer maaş tutarında bağış yapmaya başlamıştır. Para toparlanmaya başladıktan sonra, projesi çizdirilerek inşaatı üstlenecek müteahhit belirlenmiş, biran önce inşaat çalışmalarına başlanılması kararı alınmıştır. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefat yıldönümü olan 4 Nisan 2016 tarihinde partililerimiz, bağışçı personellerimiz ve geniş halk katılımı ile temel atılmıştır.      

Temel atılmasından bugüne kadar geçen sürede üç katlı parti binası inşaatı tamamlanmış, içerisinde kullanılacak ofis malzemeleri temin edilmiş, Türk'ün son Başbuğu Alparslan Türkeş’in manevî varlığına kadar düşünülerek inşaat çalışmaları son aşamasına getirilmiş, iskan ruhsatı, elektrik - su abonesi ve inşaatın yapımını üstlenen müteahhite olan ödenmemiş borç nedeniyle kullanıma açılmamıştır.

Son kuruşuna kadar alın teri kokan, kum tanesinde dahi emek bulunan, her metrekaresinde ülkücü bir kardeşimizin çocuğunun rızkı bulunan bu bina, binanın yapılmasına öncülük eden dönemin MHP ilçe yönetim kurulu üyelerine, MHP'li Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye, binanın yapılmasında çoluğunun çocuğunun rızkından arttırdığı birikimler bulunan ülkücü personel kardeşlerimize danışılmadan, fikirleri alınmadan, haber verilme gereği bile duyulmadan kapıları kırılarak girilmiş ve basına ‘Açılış yapıldı’  şeklinde servis edilmiştir.

Oysa açılışı yapılan bir yer yoktur, tabiri caizse işgal edilmiştir.

Binanın yapımında bir kuruş katkısı bulunmayanlarca yapılan bu eylem hem hukuka hem vicdani kanaatlere hem ülkücü anlayışa aykırıdır.

Tam anlamı ile dişinden tırnağından arttırdığı ile temelinden tavanına her metrekaresinde emeği bulunan ülkücü kardeşlerimiz adına kabul edilemez bir durumdur.

Yapılan binanın başka amaçlarla kullanılacağı bahanesi arkasına saklananlar, çareyi binanın kapılarını kırarak girmekte bulmuşlardır. Bizleri tanımayan, karakterimizi, adabımızı ve mertliğimizi test etmeye kalkışan herkes bilsin ki, bina yapımı ile ilgili ilk kararın alındığı gün, temelinin atıldığı gün, çoluğunun çocuğunun rızkını ülküsüne bağışlayan kardeşimizin gözündeki ışığı gördüğümüz gün ne söylemişsek binanın akıbeti o olacaktır.

Bu bina er ya da geç Milliyetçi Hareket Partisi’ne devredilecektir ancak, kuruş katkısı olmadığı halde kapı kıranlar, keyifle o koltuklarda oturma gafletinde bulunanlar da elbet yasalar önünde hesap verecektir.

Hukuki mücadelemiz başlamıştır.

Binanın asıl sahipleri yasal çerçevede haklarını arayacaklardır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

 

Bu haber toplam 1517 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ANAMUR'UN YENİ BAŞKANI DURMUŞ DENİZ01 Nisan 2024 Pazartesi 11:52
  • DURMUŞ DENİZ'İN BÜYÜK KONVOYU İPTAL EDİLDİ28 Mart 2024 Perşembe 21:55
  • SEÇİM KİRLİLİLİĞİ08 Mart 2024 Cuma 22:20
  • BAŞKAN KILINÇ'DAN BÜYÜK PROJE SÖZÜ25 Şubat 2024 Pazar 16:02
  • İYİ PARTİ LİSTESİ BELLİ OLDU21 Şubat 2024 Çarşamba 13:13
  • MHP MECLİS LİSTESİ BELLİ OLDU20 Şubat 2024 Salı 17:41
  • CHP MECLİS LİSTESİ BELLİ OLDU20 Şubat 2024 Salı 17:34
  • CHP TAM KADRO, TAM YOL İLERİ07 Şubat 2024 Çarşamba 00:50
  • BAŞKAN KILINÇ TALEBİ HEMEN YERİNE GETİRDİ05 Şubat 2024 Pazartesi 16:47
  • DURMUŞ DENİZ DURMAK BİLMİYOR31 Ocak 2024 Çarşamba 13:31
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862