• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İçel 26 °C

Microsoft eski notebookları satın alıyor!

Microsoft eski notebookları satın alıyor!
Teknoloji ve yazılım devi Microsoft herkesin ilgisini çekecek bir kampanya başlattı. Windows 10 için yoğun bir çaba sarf eden teknoloji lideri Microsoft, eski notebookları satın almaya karar verdi.

Haber Merkezi - Dünyanın en popüler işletim sistemi olan Windows’un son sürümü Windows 10 için büyük bir çaba sarf eden teknoloji devi, yine bu işletim sistemi için bir kampanya başlatmış durumda. Şirketin başlattığı bu kampanya ABD, Kanada, Fransa, Almanya, Hindistan ve Tayvan’daki eski notebook sahiplerini sevindirmiş durumda. Kampanya dahilinde eski notebooklarını getiren herkes 200 doları cebine atacak.

Windows 10 için ciddi bir çalışma yapan şirket diğer tüm işletim sistemlerini unutturacak bir performans sergilemek isteyen Microsoft, demode olmuş işletim sistemlerine sahip demode olmuş notebooklarınızı satın alacak. Bu sayede kendisine ait eski işletim sistemleri olan XP, Vistan ve Windows 7 gibi işletim sistemlerinden kurtulmak için çıkışından itibaren 6 yıl geçmemiş tüm dizüstü bilgisayarları 200 dolardan satın alacak.

Bununla beraber en büyük rakibi olarak gösterilen Apple’a bir çelme takmak isteyen şirket, Apple’ın MacBook’larını ise 300 dolardan satın alacağını duyurdu. Bu kampanya ile teknoloji devi hem eski işletim sistemlerinden kurtulmak ve yeni işletim sistemi Windows 10’un kullanırlığını arttırmak istiyor, hem de ezeli rakibine büyük bir çelme takmayı planlıyor.

Bakalım teknoloji ve yazılım devi Microsoft’un bu hamlesi başarılı olabilecek mi? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, sizce Apple bu hamleye karşılık verecek mi?

Kaynak: Mücahit AYTEKİN - Donanım Günlüğü

Bu haber toplam 1307 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862