• BIST 9538.72
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İçel 26 °C

MİY Kulüp Başkanı Kahramanlı: Çıkışımız sürecek

MİY Kulüp Başkanı Kahramanlı: Çıkışımız sürecek
Mersin İdman Yurdu, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. MİY Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Gaziantepspor maçını kazanmak istediklerini ver artık takım olarak çıkışa geçmek istediklerini kaydetti.

Haber Merkezi - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nun kulüp başkanı Ali Kahramanlı, Gaziantepspor maçını kazanmaları halinde çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.

Mersin İdman Yurdu'nun, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirdiği idmanı izleyen Kahramanlı, geçen sezon başarılı olan ve oturmuş bir kadroya sahip olduklarını kaydetti. 

Takımın iyi mücadele etmesine rağmen şanssızlıklar nedeniyle şu an ligde hak etmediği sırada olduğunu belirten Kahramanlı, Trabzonspor galibiyetiyle öz güvenlerinin yerine geldiğini anlattı.

Kahramanlı, artık önlerine bakarak, ligde hak ettikleri konuma gelmek için çalışacaklarını vurgulayarak, "Önümüzde çok önemli bir Gaziantepspor maçı var. Bu maçı kazandığımız takdirde çıkışımızı sürdüreceğiz. Takımın morali yerine geldi. Bülent hocamızın da gelişiyle birlikte takım bir hava yakaladı. İnşallah bundan sonraki süreci başarıyla geçeceğiz" dedi.

Öte yandan kırmızı-lacivertli oyuncular, Gaziantepspor maçı hazırlıkları kapsamındaki idmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular dar alanda pas çalışması yaptıktan sonra, çift kale maçta ter döktü. Bülent Korkmaz da sık sık oyuncularına uyarılarda bulundu.

Ligdeki son maçında Trabzonspor'u 3-2 yenerek bu sezonun ilk galibiyetini alan Mersin ekibinde morallerin yerinde olduğu gözlendi.

Bu arada, hastalanan Welliton Morais çalışmaya katılmazken, Brezilyalı oyuncunun hastalığının ciddi olmadığı, Gaziantepspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de aldığı 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 5 puan toplayan Mersin İdman Yurdu, 17. sırada bulunuyor. 

Kaynak: Habertürk

Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862