• BIST 9524.59
  • Altın 2492.484
  • Dolar 32.5333
  • Euro 34.686
  • İçel 20 °C

Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar

Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar
“Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar” projesi faaliyete geçirildi.

Haber Merkezi - 2015-2016 Eğitim öğretim dönemi içerisinde okullarımızda güvenli ortam oluşturarak, gençlerimizi, topluma faydalı, çevresi ile iletişimi iyi, ilişkileri sağlam, başkalarının haklarına saygılı, vatandaşlık bilinci ile hareket edebilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacı ile Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince; “Mutlu Gençler Umutlu Yarınlar” projesi faaliyete geçirilmiştir.

Proje kapsamında İlçemizde bulunan Gündüz Bakım Evleri, Anaokulları Orta Okullar ve liseler olmak üzere tüm okullarımızda öğrencilerimize Güvenli internet kullanımı, Madde Bağımlığı, Trafik güvenliği Aile İçi İletişim, Güvenli Yaşam konulu bilgilendirme toplantıları ve faaliyetleri yapılmıştır.

Okulların açılması ile Esnaflarımızın desteği ile 60 öğrencimize kırtasiye Yardımında bulunulmuştur.

Yıl İçerisinde Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerimiz ile Madde Bağımlılığına hayır adı altında yürüyüş ve Bisiklet Turu, Erbal Eğitim Kurumlarının öğrencileri ile birlikte ben polis oldum yürüyüşü ve pikniği düzenlenmiş, yine Madde Bağımlılığına Hayır Spora Evet adı altında Endüstri Meslek Lisesi Sınıflar arası Futbol Müsabakası Düzenlenmiştir.
Bu proje kapsamında okullarda ve çevresinde öğrencilerin madde kullanımının önüne geçmek, öğrencileri spora yönlendirmek, sosyal hayata adapte etmek ve Polis-Öğrenci iletişimini güçlendirmek,  amacıyla “Madde Bağımlılığına Hayır Spora Evet” adı altında liseler arası halı saha futbol turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvaya Katılan tüm öğrencilere Futbol Forması ve katılım belgesi,  dereceye giren öğrencilerimize ise Kupa, Madalya, Quapark ve Sinema giriş bileti Hediye edilmiştir. 

Futbol Turnuvamızda-AYGAZ bayi & Neslihan IŞIK -BETAŞ İNŞ. LTD. ŞTİ.  &  ALİ ÖĞÜR -BOZKURT YAPI LTD. ŞTİ.  &  Mustafa BOZKURT KONAK İNŞAAT  &  Yener FAZLIOĞLU-BİZİM BAHARAT  &  Ahmet ÇETİN -FAZLIOĞLU İNŞAATA  &  Süleyman FAZLIOĞLU -GÜVEN MOBİLYA  &  Ahmet GÜVEN -TEZCANLAR HALI SAHA  &  Mustafa ve Emin TEZCAN -CİTY PARK  &  SUAT DAĞISTAN -YÖRÜKOĞLU PASTANESİ  &  Erhan YALÇIN   gönüllü olarak destek vermişlerdir.

Turnuvada Anamur Anadolu Lisesi 1.
Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi 2.
Lokman Hekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 3. olmuştur

 

Bu haber toplam 1730 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862