• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İçel 22 °C

Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi'nden Şehit Ailesine Ziyaret

Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi'nden Şehit Ailesine Ziyaret
Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri Anamur’umuzun son şehidi olan Halis Uysal’ın baba evini ziyaret ettiler.

Haber Merkezi - Okul Müdür H. Yakup Arslan, Müdür Yardımcısı Mustafa İsmet KESKİN ve okuldan bir grup öğretmen ve öğrenciyle yapılan ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Okul Müdürü Yakup ARSLAN şehidimizin ailesiyle yapılan sohbette, “Acınız acımızdır. Elbette ateş düştüğü yeri yakıyor ama bu acı hepimizin yüreğindedir. Sizin evladınız bizim evladımızdır. Bu vatan uğruna nice canlar şahadet şerbetini içmiştir, Bu vatan için canlarını veren şehitlerimizi rahmetle minnetle yad ediyoruz. Bu günde bu acı bizim ocağımıza düşmüştür ama biliyoruz ki şehitler Allah’ın seçkin kullarıdır.  Biz Fen Lisesi’siyiz. Ama bir şehit okuluyuz. Her yıl Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi olarak “Anneler Günü” haftasında bir şehit ailesini ziyaret ediyoruz. Bu yıl da acımızın tazeliği sebebiyle sizleri ziyaret etmeyi uygun bulduk.  Şehidimizin babasının acı haberi aldığı andan itibaren metanetini kaybetmediğini, müşahide etmiş bulunuyoruz. Onun o dik duruşu hepimizi gururlandırmıştır” dedi

Müdür Yardımcısı Mustafa İsmet KESKİN, “Bizler de sizin evlatlarınız olduk artık, yanımızda getirdiğimiz öğrencilerimiz de aynı duyguları paylaşıyorlar. Muzaffer Abimizin dik duruşu göğsümüzü kabartmış ve bize de ilham vermiştir. Bir babanın oğlunu böyle metanetle, tekbirlerle karşılaması “Bayrak gibi dimdik duracağız” diye haykırması bize ilham vermiş, bu  ilhamla şehidimizin ebediyete uğurlanışı ile ilgili bir panoramik çalışma yaptık. Bu çalışmayı şehit ailemize takdim etmek istiyoruz” dedi. 

Ziyaretin sonunda yapılan çalışma ve şehit ailesine maddi değeri küçük ama manevi değeri ölçülemez bazı hediyeler verilerek vedalaşıldı. 

Bu haber toplam 2049 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862