• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 22 °C

Silifke Belediyesi’nden 40 okula destek

Silifke Belediyesi’nden 40 okula destek
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ilçe merkezi ve kırsalında yer alan toplam 40 okulda, boya, badana, park ve bahçe ile çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdiklerini, bu çalışmaların ihtiyaç duyulan diğer okullarda da yapılacağını söyledi.

Haber Merkezi - Kurtuluş Mahallesi’nde Ayşe Çomoğlu Ortaokulu ve İlkokulu bahçesine çevre düzenlemesi yapan Silifke Belediyesi, eğitim kurumlarından gelen istekleri geri çevirmeyerek, imkanlar dahilinde katkı sunmaya devam ediyor.

Okul idaresi, öğretmenler ve öğrenci velileri, hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ettiler.

Eğitime yapılan yatırımın ülke geleceğine yapılan en güzel yatırım olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kurtuluş Mahallesi'ndeki Ayşe Çomoğlu Ortaokulu ve İlkokulu bahçesinde devam eden çalışmalarını inceleyerek, “Eğitim en büyük önceliğimizdir. Okullarımızın fiziki yapısının iyileştirilmesinden çevre düzenlemesine kadar birçok alanda eğitime katkı sunuyoruz. Bugüne kadar toplamda 40 okulumuza imkanlarımız dahilinde destek olduk. Boya, badana, bakım, çevre düzenlemesi, park ve bahçe gibi eksiklikleri tamamladık. Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürürken sırada Ayşe Çomoğlu Ortaokulu ve İlkokulumuz var.

Bu okulumuzun da çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Okullarımızda yapmış olduğumuz bu hizmetlerle, öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim almalarını sağlıyoruz. Silifke Belediyesi olarak eğitim kurumlarımızın dün olduğu gibi bugünde yanında olmaya devam edeceğiz. Genç nesillerin kaliteli ve daha modern ortamlarda eğitim görmeleri önceliğimizdir” dedi.

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862