• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İçel 23 °C

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası'ndan bin 200 öğrenciye eğitim yardımı

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası'ndan bin 200 öğrenciye eğitim yardımı
Silifke Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), bin 200 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaştırılması için 27 lira 50 kuruşluk, kırtasiye alışveriş çeki dağıttı.

Haber Merkezi - Silifke Ticaret ve Sanayi Odası her yıl geleneksel hale getirdiği eğitime destek programına bu yıl bir yenisini daha ekledi. İhtiyaç sahibi öğrencilere destek olabilmek için bin 200 kırtasiye alışveriş çeki hazırlayan Silifke Ticaret Odası 500 adet alışveriş çekini Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'e teslim etti.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'i ziyaret ederek kırtasiye alışveriş çeklerini teslim eden Silifke Ticaret Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve yönetim kurulu üyeleri, "Eğitime olan yardımı geleneksek hale getirdiklerini söylediler.

Kaynar, "Odamız üyesi kırtasiyelerle anlaşarak Bin 200 kırtasiye yardım çeki hazırladık. Bunun 500 adetini Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Kırtasiye çeklerinin 500 adedi odamız bünyesinde yönetim kurulu üyelerimizce ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. Geriye kalan 200 adet yardımda Gülnar ve Aydıncık'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak" dedi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ise Silifke Ticaret ve Sanayi Odası'nın gönülden ortaya koyduğu eğitim yardımının çok değerli olduğunu ifade ederek, "Yeni bir eğitim öğretim yılına başladık. Bereket arttı. Esnafımızın yüzü gülmeye başladı. 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı umarım sağlıklı ve başarılı geçer. Milli eğitim camiası ve öğretmenlerimiz bizler için çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Bu nedenle bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız Milli eğitimin ve öğretmenlerimizin emrindedir. Çünkü öğretmenlerimiz kendilerine teslim ettiğimiz öğrencilerimizi, çocuklarımızı geleceğe hazırlıyor. Bizlerde öğrenci ve çocuklarımızın en iyi şekilde gelece hazırlanması için elimizden gelen desteği gösteriyoruz" diye konuştu.

Silifke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan da eğitime sürekli destekler verildiğinin altını çizen Kaymakam Cinbir, "Bin 350 öğrenciye zaman zaman eğitim yardımları yapıyoruz. Bu yıl da eğitim öğretim yılı başlamadan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın belirlediği ilk, orta ve Lise öğrencilerine kişi başı 200 TL'lik eğitim yardımında bulunduk. Yüzü gülen öğrencilerimizle 2015-2016 eğitim öğretim yılını mutlu geçirmeyi diliyoruz" dedi.

Bu haber toplam 1412 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862