• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 22 °C

Silifke’de arazi yollarına bakım

Silifke’de arazi yollarına bakım
Silifke Belediyesi, arazi yollarındaki bakım ve düzenleme faaliyetleriyle çiftçilerin yüzünü güldürüyor.

Haber Merkezi - Kocaoluk’ta kabak, fasulye, karnabahar, lahana, domates ve biber üretimi yapan çiftçiler, Silifke Belediyesi’nin Gökler Deresi'ne kadar giden kısımda yapılan arazi yol çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Kocaoluk Mahallesi'ndeki arazi yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahallelerde oluşturdukları şantiyelerle mahalle içi ve arazi yollarında yaşanan ulaşım sıkıntısına daha çabuk çözüm ürettiklerini söyledi.

Kent merkezindeki hizmetlerini tüm mahallelere taşıyan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediye başkan yardımcısı Ömer Savar ve teknik personellerle birlikte Kocaoluk Mahallesinde ki 5 kilometrelik arazi yolunda incelemelerde bulundu. Garaj Amiri Ali Şahin’den bölgedeki çalışmaların detayları hakkında bilgiler alan Turgut, yol yapım çalışmalarının yöre insanımız için hayata geçirilen en önemli uygulamalardan biri olduğunu belirtti.

Silifke şehir merkezi ve bütün mahallelerin ihtiyaçlarına çözüm olduklarını anlatan Başkan Turgut, “Mahalle içi ve arazilerimize giden yollardaki sıkıntılar artık çözülüyor. Yol çalışmalarımızı düzenli bir şekilde sürdürüyoruz. Arazi yollarındaki bu çalışmalarımız özellikle çiftçilerimizin yüzünü güldürüyor. Özellikle köylerde çiftçilerin arazilerine rahat ulaşabilmeleri için tarla yollarında özenle çalışıyoruz.

Yolların düzeltilmesinin yanı sıra üzerine stabilize malzemelerle de kaplama yapılarak, uzun süre bozulmayacak şekilde, sağlam zeminli yol çalışması gerçekleştirilmiş oluyor. Bu çalışmaların ardından stabilize yapılan yollarımızı asfaltlama programına alıyoruz. Böylece tüm çiftçilerin tarlalarına ulaşımı da rahatlıyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 1380 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862