• BIST 9079.97
  • Altın 2307.885
  • Dolar 32.316
  • Euro 35.0335
  • İçel 20 °C

Silifke'deki yat turlarına büyük ilgi var

Silifke'deki yat turlarına büyük ilgi var
Silifke'de yat turlarına ilgi her geçen gün artıyor. Yerli ve yabancı turistler, Akdeniz'in mavi sularında serinlemenin yanında köpük şov ve çeşitli animasyon gösterileriyle de doyasıya eğleniyor.

Haber Merkezi - Mersin'in Silifke İlçesi'nin önemli tatil bölgelerinden Taşucu'nda, günübirlik düzenlenen yat turlarıyla tatilciler Akdeniz'e "mavi yolculuk" yapmanın keyfini yaşıyor.

Taşucu Mahallesi'ndeki turizm işletmelerince düzenlenen turlarla, farklı koylarda denizin tadını çıkaran yerli ve yabancı turistler, Akdeniz'in mavi sularında serinlemenin yanında köpük şov ve çeşitli animasyon gösterileriyle de doyasıya eğleniyor.

Holmi Harabeleri, Liman Kalesi, Dana Adası gibi tarihi yerlerin de gezdirildiği turlara ilgi her geçen gür artıyor.

Silifke Turizm Derneği Başkanı ve yat işletmecisi Ali Küçük, yaptığı açıklamada, yerli ve yabancı turistlerin turlara ilgi gösterdiğini belirterek, kalabalık turlarla hem ilçeyi tanıttıklarını hem de kazanç sağladıklarını anlattı.

Turistlere yörenin yapılaşma yaşanmamış bölgelerinde vakit geçirme olanağı sağladıklarını belirten Küçük, "Turlara katılan tatilciler, tertemiz mavi sularda yüzme imkanı buluyor, ayrıca su kayağı ve sörf gibi su sporları yapabiliyorlar. Çeşitli aktivitelere katılan misafirler, 8 saatlik sürede unutulmaz bir gün geçiriyorlar.  Turlara çevre il ve ilçelerden çok sayıda kişi katılıyor" dedi. 

Kaynak: Habertürk

Bu haber toplam 1466 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862