• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İçel 28 °C

Tarsus Belediyesi "Şefkat Ekibi" kurdu

Tarsus Belediyesi "Şefkat Ekibi" kurdu
Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi bir ilke daha imza atarak sosyal hizmetlerini ihtiyaç sahiplerinin ayağına kadar götürmek maksadıyla “Şefkat Ekibi” kurdu.

Haber Merkezi - Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, hizmeti ihtiyaç sahibi vatandaşların ayağına kadar götürdüklerini belirtti.

Sosyal Market, Merhaba Bebek ve Paylaşım Kutusu gibi sosyal alanda büyük önem taşıyan projelerin hayata geçirilmesiyle yardıma muhtaç vatandaşlara maddi ve manevi olarak destekte bulunan Tarsus Belediyesi, “Size Bu Kadar Yakınız” temasıyla hazırladığı bir aracı da “Şefkat Ekibi Mobil (Gezici) Servis Aracı” olarak hizmete sundu.

Vatandaşlara en seri şekilde hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Şefkat Ekibi ile Tarsuslulara bir nefes kadar yakın olduklarını söyledi.

Can, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ihtiyaçlarını daha hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaştırabilmek amacıyla Belediyemiz bünyesinde Şefkat Ekibi oluşturduk. Bu ekibimiz bir ses, bir nefes kadar vatandaşlarımızın yakınında olacak. Dizayn ettiğimiz mobil aracımız ile de bu ekibimiz en ücra mahallelerimize kadar yardım götürecek. Şehrimizde hizmetimizin ulaşmadığı, elimizin dokunmadığı, kendimizi hissettirmediğimiz kimse kalmasın istiyoruz” dedi.

2016 yılında sosyal projelerin devam edeceğini kaydeden Başkan Can, “Belediyecilik dokunmaktır, belediyecilik hissetmektir, belediyecilik beşikten mezara kadar yaşamaktır. Katılımcı, sosyal ve kültürel belediyecilik yapıyoruz. Biz hizmetlerin odağına insanların mutluluğunu oturtuyoruz. Dini, inancı, kültürü, mezhebi, rengi ne olursa olsun bizim için önemli olan insanın kendisidir. İnsanlarımızın mutluluğu ve duası bize yeter” şeklinde konuştu.

aw624188_01.jpg

Bu haber toplam 1419 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862