• BIST 9815.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 31 °C

Taşucu'nda mehtap turu ve köpük şovla serinlik

Taşucu'nda mehtap turu ve köpük şovla serinlik
Taşucu mahallesine gelen tatilciler, mehtap turlarında düzenlenen köpük şovla gönüllerince eğleniyorlar.

Haber Merkezi - Tatillerini geçirmek amacıyla Taşucu’nu tercih eden yerli ve yabancı turistler, gündüz yakıcı sıcaklardan korunmak için denize girmeyi tercih ederken, yat şirketleri tarafından düzenlenen mehtap turlarında güzel bir akşam geçirmenin yanında, köpük şovlarla da eğlencenin doruğuna çıkıyorlar.

Taşucu’nda faaliyet gösteren Göktuğ Yatçılık Sahibi ve Turizm Derneği Başkanı Ali Küçük, yaptığı açıklamada, düzenlenen mehtap turlarının yerli ve yabancı turistlerin eğlence mekanı haline gelirken, doğayı ve denizi ayın yansımasıyla izlemenin de keyfinin yaşandığını kaydetti.

Beldedeki turizm işletmelerinin gündüzleri düzenlediği yat turlarına katılanların, farklı koylarda denizin tadını çıkarmanın yanında Holmi Harabeleri, Liman Kalesi, Dana Adası gibi tarihi yerleri de tanıma fırsatı bulduğunu ifade eden Küçük, akşamları düzenlenen mehtap turlarına katılanların da doyasıya eğlendiğini belirtti.

Mehtap turuna katılanların eğlenmenin yanında yeni arkadaşlıklar edindiklerini vurgulayan Küçük, “Taşucu’nda turizmin gelişmesi için bu tür etkinlikler önemli bir rol oynuyor. Turlara katılan tatilciler, tertemiz mavi sularda yüzme imkânı buluyor. Ayrıca su kayağı ve sörf gibi su sporları yapabiliyorlar.

Özellikle sıcakların arttığı şu günlerde yat turlarına büyük ilgi gösterildi. Bunun yanında müşterilerimizi eğlendirmek ve tatilin tadını doyasıya çıkarabilmeleri için çeşitli aktiviteler düzenledik.

Yaz ayı süresince bütün yerli ve yabancı turistlerimize ayrıca yöre sakinlerimizi bu turlarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 1635 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862