• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İçel 22 °C

Toroslar’da Kurtuluş Günü’ne özel cirit gösterisi mest etti

Toroslar’da Kurtuluş Günü’ne özel cirit gösterisi mest etti
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, bu yıl da Kurtuluş Günü’nde Cirit gösterisi düzenledi. Erzurum Çiftlik Atlı Spor Kulübü Cirit Ekibi’nin gösterisi büyük beğeni topladı.

Haber Merkezi - Toroslar Belediyesi’nin, Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94’üncü yıldönümü kutlama etkinlikleri, Ata sporu Cirit gösterisi ise son buldu.

Tozkoparan Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, halaylar eşliğinde kurtuluş ateşinin yakılması ve Akdeniz Mehteran Takımı’nın konseriyle başlayan cirit gösterisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı gösterinin ardından konuşan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Şehitlerimize, gazilerimize ve bu toprakları vatanlaştıran atalarımıza minnetimizi ifade ettiğimiz en güzel gündü bugün. Allah, milletimize bir daha kurtuluş mücadelesi yaşatmasın. Cenab-ı Allah bizlere bu topraklarda, bu vatan coğrafyasında ilelebet kardeşçe, Cumhuriyetin ışığında birlik içerisinde yaşamayı nasip etsin” dedi.

Erzurum Çiftlik Atlı Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Örs ise Başkan Hamit Tuna’ya, ata sporu cirite gösterdiği ilgiden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Tuna da Örs’e, düzenledikleri etkinliklere renk katmalarından dolayı bir plaket sundu. Belediye Başkanı Hamit Tuna daha sonra ata binerek cirit alanında tur attı.

aw622105_01.jpg

Bu haber toplam 1644 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862