• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 22 °C

Toroslar'da Kurtuluş Kupası'nda heyecan başlıyor

Toroslar'da Kurtuluş Kupası'nda heyecan başlıyor
Toroslar Belediyesi tarafından Mersin’in Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası start alıyor.

Haber Merkezi - Toroslar Belediyesi’nin düzenlediği Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası hazırlıkları tamamlandı.

Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla geleneksel olarak düzenlenen Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası heyecanı başladı. 13 Ekim Salı günü saat 11.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantı ile turnuvaya katılacak kurumlar bir araya gelerek fikstürü belirleyecek. Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıl dönümü olan 29 Ekim 2015 tarihinde başlaması planlanan turnuvanın final maçı ise Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü olan 3 Ocak 2016 tarihinde oynanacak.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, turnuvaya katılımın her geçen yıl artmasının kendilerini de mutlu ettiğini belirterek, turnuvanın bugüne kadar fair-play çerçevesinde geçtiğini kaydetti.

Geleneksel olarak düzenledikleri turnuva ile kurumlar arasındaki diyaloğu daha da güçlendirmek istediklerini belirten Tuna, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvalar, bugüne kadar centilmence geçti. Sporun, dostluğun ve kardeşliğin simgesi olduğu düşüncesinden hareket ederek, insanlar arasındaki diyaloğun en üst seviyelere çıkmasını hedefliyoruz.

Spor, ortak paydamızdır. Bu turnuva ile kurumlar arasındaki dayanışmayı ve kaynaşmayı daha da güçlendirdiğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1615 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862