• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İçel 24 °C

Vali Çakacak’tan Mersin İdman Yurdu’na kutlama

Vali Çakacak’tan Mersin İdman Yurdu’na kutlama
Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin İdmanyurdu’nun kentin en önemli marka değerlerinin başında geldiğini belirterek, kulübün 90. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Haber Merkezi - Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin İdman Yurdu’nun kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çakacak mesajında, “İnsanlar arasında barış, kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştiren spora, kurulduğu günden bugüne en güzel örnekleri ile katkı sağlayan köklü ve güzide kulübümüz olan ve ilimizin en önemli marka değerlerinin başında gelen gurur kaynağımız Mersin İdmanyurdu’muzun 90. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Mersin İdman Yurdu Kulübü’nün, kazandığı başarılarla ulusal ve uluslararası alanda Mersin’in tanıtımında bugüne kadar önemli rol üstlendiğini vurgulayan Çakacak, “Mersin Valiliği olarak da bugüne kadar hep destek olduğumuz Mersin İdman Yurdu’muzun bundan sonra da her zaman en önemli destekçilerinden olmaya devam edeceğiz. Kuruluş yıldönümü olan 16 Ağustos 2015 Pazar günü aynı zamanda bu yılki teması ‘Hoşgörü, Dostluk ve Saygı’ olarak belirlenen 2015-2016 Spor Toto Süper Ligi Hasan Doğan Sezonu’nun ilk maçına çıkacak olan takımımızın, bu maçtan galip ayrılarak sezona moralle ve galibiyetle başlamasını ve bu vesile ile 90. yılını taçlandırmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mersinliler'i, bu özel günde Mersin İdman Yurdu’nu en güçlü şekilde desteklemeleri için sezonun ilk maçında takımın yanında olmaya davet eden Vali Çakacak, “Mersin İdman Yurdu’muzun 90. kuruluş yıldönümünü can-ı gönülden tekrar kutluyor, bundan sonraki tüm kulvarlarda yapacağı müsabakalarda büyük başarılar elde etmesini temenni ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1316 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862