• BIST 9549.14
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İçel 26 °C

Veteranlar Balkan Badminton Şampiyonası Mersin'de başladı

Veteranlar Balkan Badminton Şampiyonası Mersin'de başladı
Veteranlar Balkan Badminton Şampiyonası Mersin’de yapılıyor. 06-09 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenen Veteranlar Balkan Badminton Şampiyonası, Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda başladı.

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Mersin Üniversitesi (MEÜ) Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya 7 ülkeden 120 sporcu katılırken, 4 gün sürecek yarışlarda Türkiye’yi 72 sporcu temsil edecek.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından 6-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Veteranlar Balkan Badminton Şampiyonası, MEÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

Törene, Mersin Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı katıldı.

Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Kartal, organizasyonu düzenleyen Badminton Federasyonu’na, başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz olmak üzere organizasyona ev sahipliği yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, Balkanlar’dan ve Türkiye’den şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökbel ise Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her türüne destek vermek arzusunda olduklarını, Veteranlar Balkan Badminton Şampiyonası’nın da bu organizasyonlardan biri olduğunu ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin ileriki dönemlerde hem yerel hem bölgesel hem ulusal hem de uluslararası spor organizasyonlarına katkı sağlamaya devam edeceğini kaydeden Gökbel, “İlimiz spor aktivitelerine önem veren bir bölge olmanın dışında, kültür ve turizm değerleri olarak da çok önemli bir şehirdir. Dolayısıyla bu kıymetli sporcularımızın spordan arta kalan zamanlarda Mersin’i tanımalarını ve Mersin’in güzellikleri ile tanışmalarını arzu ediyorum. Sporcularımıza müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Özmekik de Veteranlar Balkan Badminton Şampiyonası’nın Mersin’de yapılmasını sağlayan Başkan Kocamaz ve ekibine teşekkür ederek, sporculara başarılar diledi.
7 ülkeden 120 sporcunun katıldığı şampiyonada Türkiye’den 72, Bulgaristan’dan 26, Moldova’dan 11, Romanya’dan 4, Yunanistan’dan 3, Hırvatistan’dan ve Sırbistan’dan 2’şer sporcu mücadele edecek.

35 yaş üstü sporcuların yarıştığı müsabakalar, eleme usulü ile tek kadın, tek erkek, çift kadın, çift erkek ve mix kategorilerinde gerçekleşiyor. Müsabakalar, MEÜ Spor Salonu’nda her gün saat 09.30’da başlayacak ve şampiyona, 9 Ağustos Pazar günü yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

mersin’de-badminton-heyecani-(1).jpg

mersin’de-badminton-heyecani-(2).jpg

mersin’de-badminton-heyecani-(3).jpg

Bu haber toplam 1597 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862