• BIST 9789.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 30 °C

Yeşil Beyazlılar deplasmanda güldü

Yeşil Beyazlılar deplasmanda güldü
Anamur Belediyespor-Ereğli Belediyespor ile oynadığı maçı 2-0 kazanarak Anamurluların yüzünü güldürdü.

Haber Merkezi - Haftasonu Konya’da oynana maçta Anamur Belediyespor yeni transferleriyle güldü. Yeşil beyazlı ekibe daha önce dünya rekoru kazandıran Teknik Direktör Erkan Kahraman’ın tekrar Anamur Belediyespor’un başına getirilmesinin ardından takım oyununu ortaya koymaya başlayan Yeşil Beyazlılar sahadaki mücadeleleriyle alkış aldı.

Pazar günü deplasmanda Ereğli Belediyespor ile oynanan maçta 9.dakika Soner Yirmibeş’ın attığı golle 1-0 öne geçen yeşil beyazlı ekip 80.dakika’da Ersin Işık’ın golüyle 2-0’lık galibiyet yakaladı. Maç esnasında Ereğli Belediyespor Taraftarları Anamur – Ereğli diye  tezahürat yaptılar.

Başkan Türe de Maçı İzledi

Ereğli’de oynanan maçı Anamur Belediye Başkanı ve Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Türe, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara, Anamur Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Türe, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Tanrıverdi ve Anamur Belediyespor Yöneticileri izledi. Başkan Türe maç öncesi futbolcular ile bir araya gelerek moral verdi.

 ESTARDER Ziyareti

Anamur Belediyespor Kulüp Müdürü ve Anamur Belediyespor Yörükler Taraftar Dernek Başkanı Özgür Beraç maçtan önce Ereğli Taraftarlar Derneği ( ESTARDER ) derneğini ziyaret etti. Ziyaret esnasında ESTARDER Başkanı Ramazan Aktaş öncelikle Ereğli’mize hoş geldiniz bizler sezonun ilk yarısında deplasmana Anamur’a geldik Anamur’daki misafirperverliğinizden dolayı sizleri kutluyoruz ve kendi evinizmiş gibi Ereğli’de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz dedi.

 Anamur Yörükler Grubu Lideri Özgür Beraç misafirperverlikleri dolayısıyla Başkan Aktaş’a teşekkür ederken başarı dileklerinde bulundu ve Anamur – Ereğli spor taraftar kardeşliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862