• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 23 °C

Anamurlu İş Adamı Ayhan Güzel, oğlu Hasan’ı evlendirdi

Anamurlu İş Adamı Ayhan Güzel, oğlu Hasan’ı evlendirdi
Geçtiğimiz günlerde açıklanan listede Anamur’un vergi rekortmeni olan Anamurlu İş Adamı Ayhan Güzel, oğlu Hasan Güzel’i evlendirdi. Güzel’in oğlunun düğününe siyaset, iş dünyası başta olmak üzere bin 500 davetli katıldı.

Haber Merkezi - Anamurlu İş Adamı Ayhan Güzel - Yasemin Güzel çifti, geçtiğimiz ay ikiz çocuklarından Arif Güzel’i görkemli bir düğünle evlendirmişlerdi.

Aradan geçen 33 gün sonra Arif Güzel’in ikizi Hasan Güzel, Ünlüselek Beach’de Eda Kemeç - Atilla Kemeç çiftinin güzel kızları Güneş Kemeç ile hayatlarını birleştirdi. 

Yaklaşık bin 500 davetlinin katıldığı düğünde gelin ve damadın aileleri gelen konukları kapıda tek tek karşılayarak ev sahipliği görevlerini en güzel şekilde yaptılar. Gelin ve damadın salona gelişi sırasında havai fişekler ve konfetilerin ardı ardına atılması ile Ünlüselek Beach’e deniz yönünden alkışlar arasında giren Güneş-Hasan Güzel çifti, ilk danslarını yaparken çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. 

Muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştiren Güneş ile Hasan Güzel çiftinin nikâhını Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe kıydı. Başkan Türe, çiftlere mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanlarını da gelin Güneş Güzel’e verdi. 

Nikâh töreninin ardından gelin Güneş, güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekerken damat Hasan Güzel ise, yakışıklığı ile beğeni kazandı. 

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenen davetlileri bir an olsun yalnız bırakmayan Ayhan Güzel - Yasemin Güzel çifti ve Eda -Atilla Kemeç çifti, yakın dostları ve akrabaları genç çiftleri sahnede de yalnız bırakmadılar.

Geç vakitlere kadar süren düğün töreni sonunda konuklarını uğurlayan Güzel çifti, mutlu günlerini paylaşan dostlarına teşekkür etti.

anamurlular-002.jpg

anamurlular-a.jpg

anamurlular-b.jpg

anamurlular-c.jpg

anamurlular-d.jpg

anamurlular-e.jpg

anamurlular-f.jpg

anamurlular-g.jpg

anamurlular-h.jpg

anamurlular-i.jpg

anamurlular-i-001.jpg

Kaynak: Anamur Gündem

Bu haber toplam 5058 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862