• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 23 °C

Bir buluşmanın ardından

Ahmet DOĞAN

12 Aralık 2015 tarihinde İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizi bir araya toplamak ve hasret gidermek için toplamayı düşündük ve yola çıktık.. İyi ki de yola çıkmışız. Büyük bir katılımla akşam yemeği organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Sadece İstanbul değil çevre il ve ilçelerde yaşayan dostlarımız da yemeğe katıldılar.

 

Alanya’dan bile yemeğe gelen vardı.. Anamur’lu olan veya Anamur’dan seçilmiş olan vekillerimizi de davet ettik. AKP Tekirdağ Milletvekili sayın Ayşe Çetin DOĞAN, Mersin milletvekili sayın Fikri SAĞLAR davetliler arasındaydı. Bir tek sayın Fikri SAĞLAR Ankara’dan gelip yemeğimizi onurlandırdılar.

 

Bunun yanında Anamur Belediye Başkanı sayın Mehmet TÜRE’de davetlilerimiz arasındaydı. Kendisinin özel kalem müdürlüğünü bizzat ben iki kez aradım. Her seferinde sayın Başkana ilettik döneceğiz dediler. Maalesef ne geliriz, ne de gelemeyiz diye bir beyanları olmadı. Kendileri Anamur’un seçilmiş bir Belediye Başkanıdır. Gönül isterdi ki davetimize icabet etsin.. Yoğun işleriniz olabilir bir telefon, bir telgraf, bir çiçekle burada yaşayan hemşerilerimizin gönlünü alabilirdiniz.. Buradaki insanlar da Anamur’lu ve hepsinin sülalesi her şeyi Anamur’da.. Maalesef ne aradılar, ne sordular…Neyse bizden söylemesi.. Hemşehrilerimiz size kırıldılar. Bizden iletmesi..

 

Gecede müzik grubunun yanı sıra olmazsa olmazımız Şafak KÜÇÜKDERYA ve kardeşi Hakan KÜÇÜKDERYA bizleri kırmadılar ve geceye katıldılar. Sağolsunlar yöremizin güzel ezgilerini seslendirdiler ve kulaklarımızın pası silindi. Kulaklarımızın pası ile ile birlikte ayaklarımız da açıldı oynamaktan.. Bütün hemşerilerimiz doyasıya Anamur müzikleri ile eğlendiler, oynadılar.

 

Bu arada Muz-Bir başkanı sayın Mehmet GÜZEL beye de teşekkürlerimizi sunarız. Anamur’umuzun o güzel muzlarından göndermiş.. Sağolsun.. Gecede tüm hemşerilerimiz doya doya muz yediler..

Bu tür gecelerimizi aslında sık aralıklarla yapmalıyız diye düşünüyorum. Uzun süredir birbirlerini görmeyen dostlar bu tür yemek ve organizasyonlarda birbirlerini görme fırsatı yakalayabiliyorlar. Bunun yanında hemşerilik ilişkileri güçleniyor, hatta ki iş bağlantıları bile kuruluyor diyebilirim..

 

Evet bu yıl ki buluşmamız güzel geçti. Buradan geceyi birlikte organize ettiğimiz sayın Hasan CEPHE, Ali ÜLKÜ ve Halil OĞUZ’a teşekkür ederim.

 

2016 yılının tüm ulusumuza, memleketimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum..

 

Sağlıcakla kalın…

 

Ahmet DOĞAN

Şişli Belediyesi

Harita Mühendisi

İSTANBUL-28.12.2015

İLETİŞİM: anamurahmet@gmail.com  

Bu yazı toplam 2153 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862