• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 24 °C

Mersin Haberci Gazetesi, 30’uncu yaşını kutladı

Mersin Haberci Gazetesi, 30’uncu yaşını kutladı
Tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışı ile Mersin’in güçlü ve cesur sesi olan Haberci Gazetesi, 30’uncu yaşını buruk kutladı.

Haber Merkezi - Mersin Haberci Gazetesi’nin kuruluşunun 30. yılı; terör saldırıları nedeniyle ülkemizin içerisinde bulunduğu acı ve üzüntü dolu günler nedeniyle sade bir gece ile kutlandı. 

İçel Sanat Kulübü’nde düzenlenen geceye; Haberci Gazetesi ve Mercan TV’nin bünyesinde bulunduğu Mercan Basın Yayın Sahibi İbrahim Aslan, Haberci Gazetesi Genel Koordinatörü Yüksel Ekici, köşe yazarı Ali Adalıoğlu ile çalışanlar katıldı.

MERSİN’İN GÜÇLÜ SESİ

Gecede kısa bir konuşma yapan İbrahim Aslan, Haberci Gazetesi’nin Mercan Basın Yayın bünyesine geçen yıl katıldığını ve kısa sürede önemli bir mesafe kat ederek, Mersin’in ve bölgenin güçlü seslerinden biri haline gelmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Haberci Gazetesi’nin, 30’uncu yılını atılımlarla geride bırakırken, geleceğe de umutla baktığını belirten Aslan, “Hedefimiz Haberci Gazetesi’ni daha da büyüterek, sektörünün öncü kuruluşları arasındaki yerini daha üst sıralara taşımaktır. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor günlerde basının her zamankinden daha dik ve cesur bir duruş sergilemesine ihtiyaç olup, Haberci Gazetesi bu yolda emin adımlarla ilerleyişini sürdürecektir” diye konuştu.

“HAKLININ VE MAZLUMUN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gazete Genel Koordinatörü Yüksel Ekici de, gazeteye emek veren, katkı sunan herkese teşekkür ederek, “Gecemizi gündüzümüze katarak işimizi en iyi şekilde yapma gayretiyle daha iyi bir dünya, Türkiye ve Mersin için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İlkelerimizden ödün vermeden, tarafsız, doğru yayıncılık anlayışı ile gazetecilik yaparak, gerçekleri korkusuzca yazacak, mesleğimizin saygınlığını arttıracak güzel işlere imza atmayı sürdüreceğiz. Yerel basın ülkenin en önemli dinamiklerindendir ve Haberci Gazetesi de bu sorumluluğun bilinci ile gerçeklerin üzerine gitmeye, haklının ve mazlumun sesi olmaya devam edecektir” dedi.

“HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK TERCİH EDİLİYORUZ”

İmza attığı haberlerle kentin gündemini belirleyen, halkı aydınlatmak adına gerçekleri çarpıtmadan tarafsızca yazan Haberci Gazetesi’nin tasarımdan baskı kalitesine kadar her alanda en iyisini yapma peşinde olduğunu kaydeden Ekici, “Kısa sürede Mersin’e, bölgeye örnek olacak işlere imza attık. Yazılı basın alanında faaliyet göstermemize karşın, sanal ortamda da tercih edilme oranı gittikçe artan web sitemiz ile her geçen gün daha çok okunuyor, takip ediliyoruz. 

Ancak bunları yeterli görmüyor, hep daha iyisini hedefliyoruz. Gerçekleri yazmaktan korkmuyor, cesurca haksızlıkların üzerine giderek, basının dördüncü kuvvet olduğu anlayışı ile halkımızın, Mersin’in sorunlarına ışık tutuyor, sesi olmaya çalışıyoruz. bu süreçte bizlere katkı sunan ve gazetemizi okuyarak, takip ederek bizlere destek veren okurlarımıza da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CAMİANIN YÜZ AKI

Mersin basınının usta kalemlerinden Ali Adalıoğlu da, Haberci Gazetesi ailesinin bir mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğunu söyleyerek, “Ülkemizin içerisinden geçtiği bu zor günlere rağmen baskı ve sansüre uğramadan halkı aydınlatabilmemize imkan veren sütunları bizlere açan Haberci Gazetesi’nin başarılı yayıncılığına katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yönetimi ile camiasının yüz akı haline gelen Haberci Gazetesi’nin üzerine düşen sorumluluk her geçen gün artmakta olup, başarılı çalışmaları ile bu sorumluluğun hakkını layığıyla yerine getireceğine inancımız tamdır. Bizler de kalemimizi, yazılarımızı haktan, doğrudan, eşitlik ve adaletten yana kullanarak, Haberci Gazetesi’nin bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmesine katkımızı arttırarak sürdüreceğiz” dedi. 

Konuşmaların ardından Mercan Basın Yayın Sahibi İbrahim Aslan ve Haberci Gazetesi Genel Koordinatörü Yüksel ekici, yazarlar ve çalışanlara hediyeler vererek, teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 1665 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • TARİHTE BUGÜN16 Şubat 2019 Cumartesi 09:41
  • TARİHTE BUGÜN15 Şubat 2019 Cuma 09:13
  • TARİHTE BUGÜN14 Şubat 2019 Perşembe 08:47
  • TARİHTE BUGÜN13 Şubat 2019 Çarşamba 10:45
  • TARİHTE BUGÜN12 Şubat 2019 Salı 10:06
  • TARIM VE TURİZM06 Kasım 2018 Salı 12:38
  • Yep Yeni Kitabı İle Okuyucularla Buluştu27 Ekim 2018 Cumartesi 15:22
  • “Her Daim Okuyalım”24 Ekim 2018 Çarşamba 13:57
  • Nutuk, Her Kesim Elinde19 Ekim 2018 Cuma 10:23
  • “Dünle Gelme Bana” İmza Günü12 Ekim 2018 Cuma 08:18
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862