• BIST 10045.74
  • Altın 2427.372
  • Dolar 32.4375
  • Euro 34.7804
  • İçel 23 °C

Zeki Karagözlü’nün oğlu Kadir Cihan evlendi

Zeki Karagözlü’nün oğlu Kadir Cihan evlendi
İstanbul Zeytinburnu’nun tanınmış ailelerinden siyasetçi –iş adamı Zeki Karagözlü oğlu Kadir Cihan Karagözlü, Gülçin Turan ile evlendi.

Haber Merkezi - Zeytinburnu Belediyesi Akdeniz Salonu’nunda  yapılan nikah töreninde Kadir Cihan Karagözlü ve Gülçin Turan’ın nikah şahitliğini Türkazim  Vakfı Başkanı Av.Fetih Ahmet Alpaslan yaptı.

Zeki ve Mükerrem Karagözlü’nün polis olan küçük oğlu Kadir Cihan Karagözlü’nün  Zeytinburnu Polis Evi’nde gerçekleşen yemekli düğün törenine Prof.Dr.Seyfettin Karagözlü, Prof.Dr.Ali Aslan, Nadir Altındal, Mimar Süleyman Uluocak, Demokrat Parti Eski İstanbul İl Başkanı Hayrettin Öztürk, İbrahim Şencan, Aptullah Sapan, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat, (ZEYÇED) Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Gündüz, Huzurevi ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün, Şair Gülser Bal, Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcılarından İsmet Algül ve Aliye Öztürk ile Kadir Ünver,  damadın polis arkadaşları ve  amirleri ile 300 yakın davetli katıldı.

Milletvekili Murat Başeskioğlu, Celal Adan, İbb Baskanı Kadir Topbaş, Devlet Bahçeli, Atilla Kaya, Süleyman Soylu, Metin Külünk, Metin Şengöz de düğüne çelenk ve telgraf gönderdenler arsında göze çarpan isimler oldu.

Nikahtan sonra Merter Polis Evi’nde Çevik Kuvvet Polisi Kadir Cihan Karagözlü ve Gülçin Turan çiftinin yemekli düğün törenine katılan davetlilere damadın abisi Yasin Hakan Karagözlü, kapıda karşılayarak  bir muhteşem ev sahipliği yaptı.

Rumeli Sanatçısı Cüneyt Şentürk’ün sahne aldığı gecenin adından,  Karagözlü ailesinin yeni evli çiftleri Fethiye Ölüdeniz'e balayına gitti.

2-dugun-4.jpg

3-dugun-2.jpg

4-dugun-5.jpg

dugun-3-.jpg

dugun-6.jpg

dugun-8.jpg

1-dugun-1.jpg

Bu haber toplam 3503 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862