• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 27 °C

Anamur MYO'da Mezuniyet Coşkusu

Anamur MYO'da Mezuniyet Coşkusu
2015 – 2016 Eğitim Öğretim yılının sonlarına doğru yapılan tören ile Anamur Meslek Yüksekokulu dün Anamur Kültür merkezinde diplomaları öğrencilere verdi.

Haber Merkezi - Yeni binaya taşınmasından ve Yüksekokul Müdürünün göreve yeni atanmasından bu yana çok yeni ve güzel etkinliklere imza atan Anamur Meslek Yüksekokulu bu sene daha kalabalık bir törenle mezun verdi.

Programa katılanlar arasında Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Milli Eğitim Mürüdü M. Aziz Dağıstan, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Esnaf Odaları Başkanı ve Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ecz. Mehmet Ayhan bulunmaktaydı.

Törenin konuşmasını yapan Anamur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.Burçin Cevdet Çetinsöz sözlerinde yeni binanın yapılmasında katkıda bulunanlara teşekkür ederken göreve geldiğinden bu güne yapılan çalışmalardan bahsetti. Çalışmalar arasında ençok ilgi gören ise 2 farklı ülkeden üniversiteler ile kardeş üniversite protokolü yapmaları oldu.

Konuşmasının sonunda Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ecz. Mehmet Ayhan’a teşekkür plaketi verildi. Plaketten sonra Dernek Başkanı yaptığı konuşmada şu sözleri kullandı; “Biz elimizden geldiğince Anamur’u üniversite  şehri yapmaya çalışıyoruz. İlk önce binamızı yeniledik. Yemekhane binasını yaptırmaktayız ama bizim isteğimiz Rektölüğünde onayı ile dört yıllık fakülteler getirerek Anamur Üniversitesini kurmak. Biz bunu yapmaya hazırız” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler belgelerini aldı ve dışarıya geçer kepleri fırlattılar. Daha sonrasında müzik eşliğinde aileleri ve arkadaşları ile eğlendiler.

 

Kaynak: Dolu Medya

Bu haber toplam 2168 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862