• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İçel 25 °C

Erdemli Belediyespor yeni sezona hazır: Hedef, 3.Lig

Erdemli Belediyespor yeni sezona hazır: Hedef, 3.Lig
Erdemli Belediye Spor Kulübü sezon hazırlıklarını tamamladı. Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Mercan, yeni saha ve yeni transferlerle hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi.

Haber Merkezi - Erdemli Belediyespor, gazetecilerle kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Erdemli Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Mükerrem Tollu, Kulüp Başkanı Hasan Mercan, kulüp yöneticileri ve spor adamları ile birlikte düzenlenen basın toplantısında, gazetecilere Erdemli Belediyespor futbol takımı ve kulübün hedefleri ile ilgili bilgiler verildi.

MERCAN: GÜREŞ VE ATICILIK ŞUBESİNİ KURACAĞIZ

Erdemli Belediye Spor Kulübü olarak sadece futbolda değil, güreş ve atıcılık alanlarında da çalışmalar yaptıklarını belirten Kulüp Başkanı Hasan Mercan, bölge insanının bu sporlara uygun bir yapıda olduğunu söyledi.

Bu konuda altyapı çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Mercan açıklamasına şöyle devam etti: “Belediye Başkanımızın büyük destekleriyle bizde kendimize büyük hedefler çizdik. İlk hedefimiz futbol takımımızla 3. Ligde Erdemli’yi temsil etmek. Bunun için gerekli transfer ve tesisleşme çalışmalarımızı yaptık. Bir taraftar grubu oluşturarak bu yolda azimle ilerleyeceğiz. Kulübümüz sadece futbol branşında değil, güreş ve atıcılık branşlarında da Erdemli’mizi temsil edecek. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimizi topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla tüm Erdemli’de kapsamlı çalışmalar yapacağız. Yetenekli gençlerimizi keşfederek Erdemli’nin tanıtımına ve geliştirilmesine katkı sağlayacağız.

Gençlerimizi ve çocuklarımız bu sayede kötü alışkanlıklardan koruyacağız. Bu takım tüm Erdemli'nin takımı. Hedefimiz 3. lig. Erdemli tarihinde 3. lige çıkan ilk takım olmak istiyoruz. Onun için herkesin bu takıma sahip çıkmasını önemsiyoruz. Tüm bu konularda biliyoruz ve görüyoruz ki Belediye Başkanımız belediyenin tüm imkanlarıyla bizi destekliyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Herkesin takımımıza sahip çıkmasını ve hep beraber büyük başarılara imza atmak istiyoruz.”   

ERDEMLİ BELEDİYESİ TAYYAR GÜVEN STADYUMU

Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı ve Erdemli Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı Mükerrem Tollu da yaptığı açıklamada, Erdemli’nin tanıtımı ve geliştirilmesi adına Erdemli’de bulunan tüm spor kulüplerine her türlü desteği verdiklerini bundan sonra da bu mesuliyetten kaçmayacaklarını ifade etti.

Yeni yapılan futbol sahasına, Belediye Meclisi kararıyla, spora geçen emeğinden dolayı, spor adamı rahmetli Tayyar Güven'in adının verildiğini bildiren Başkan Tollu, futbol takımına yeni Tayyar ustanın isminin yaşatılması için emeği geçen herkese de teşekkür etti.

Tollu, son olarak Erdemli Belediyespor futbol takımına 3. lig yolunda herkesin destek olmasını istedi ve Erdemli'de bu konuda da bir ilki yaşamak istediklerini beyan ederek sözlerine son verdi.

_sc_2329.jpg

_sc_2239.jpg

_sc_2307.jpg

Bu haber toplam 2067 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862