• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İçel 16 °C

Anamur Muzspor lige tutunmayı başardı

Anamur Muzspor lige tutunmayı başardı
Mersin Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Anamur Muzspor, son hafta maçında evinde aldığı galibiyetle lige tutunmayı başardı.

Mersin Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Anamur Muzspor, son hafta maçında evinde aldığı galibiyetle lige tutunmayı başardı.

Ligde son haftaya girilirken düşmesi kesinleşen iki takımın üzerinde 12. sırada bulunan Tarsusgücü’nün 25, 11. sıradaki Anamur Muzspor’un ise 26 puanı bulunuyordu. Turuncu siyahlılar, Kulüp Başkanı Esat İbret ve yöneticiler Muhammet Kocaoğlu, Reşit Kanmaz, Mehmet Han, Kerim Şanlı ve Mevsim Yılmaz’ın da desteğini arkasına alarak ligde kalabilmek için mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıktı.

Kulüp Başkanı Esat İbret ve yöneticiler karşılaşma öncesi, hakemlere çiçek verdi ve taraftarlara muz ikram etti. Yönetimin desteğiyle karşılaşmaya istekli ve hırslı başlayan Turuncu siyahlılar, Akdenizgücü’nü farklı skorla 4-0 mağlup ederek 3 puanı aldı ve lige tutunmayı başardı. Tarsusgücü ise evinde Gülnar Belediyespor’a 3-2 mağlup olarak ligden düşen 3. takım oldu.

Karşılaşmanın ardından Başkan İbret, Teknik Direktör Fatih Uygur, yöneticiler ve futbolcular soyunma odasında büyük sevinç yaşadı. Başkan İbret, bu başarıda emeği olan teknik ekip ve futbolcular ile yöneticilere teşekkür ederek, hedeflerinin gelecek sezon daha büyük başarılar elde etmek olduğunu söyledi. Kısıtlı imkanlar ile özverili bir mücadele ortaya koyan ve lige tutunmayı başaran Anamur ekibi, önümüzdeki sezon yeni başarılar elde etmeyi hedefliyor.

Bu haber toplam 1920 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862