• BIST 8770.44
  • Altın 2238.232
  • Dolar 32.3371
  • Euro 35.1083
  • İçel 18 °C

ŞAMPİYON CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ

ŞAMPİYON CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ
Toplam 10 Lisenin katıldıgı turnuva birlik ve beraberliği, yardımlaşmayı ve takım ruhunu oluşturmayı gençlerimize kazandırmış, son derece centilmence öğrencilerimize yakışır müsabakalar yapılmıştır.

LİSELER ARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASININ GALİBİ CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Bür Amirliğinin organize ettiği,

" Madde Bağımlılığına Hayır, Spora Evet Ödüllü Liseler  arası Halı Saha Turnuvası, final maçınının ardından  İlçe Emniyet Müdür Mehmet Güngör konuşma yaptı.İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör konuşmasında;

"2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde ilçemizdeki tüm okullarda öğrencileirmizin en iyi en huzurlu eğitimi alabilmeleri için okullarımızda güvenli ortam oluşturarak gençlerimizi topluma faydalı çevresine duyarlı, uyumlu, ileitşimi iyi, ilişkileri sağlam, başkalarının haklarına saygılı vatandaşlık bilinci ile hareket edebilen bireyler olarak yetişmelerinde katkıda bulunmak amacıyla ilçe emniyet müdürlüğümüz Toplum Destekli Büro Amirliğince "Gençlerle Elele " projesi faaliyete geçirilmiştir. Proje faaliyetleirmizden sadece biri olan Liseler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Final Maçı ödül törenindeyiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için tüm misafilerileirmize en içten şükranlarımı arz ediyorum. Proje kapsamında okullar ve çevresinde öğrencilerin madde kullanımının önüne geçmek, öğrencilere spora yöenlendirmek, sosyal hayata adapte etmek ve polis- öğrenci ilişkilerini güçlendirmek amacıyla "Bağımlılığa Hayır, Spora Evet" adlı Liseler Arası Halı saha Futbol Turnuvası düzenlenmiştir.Toplam 10 Lisenin katıldıgı turnuva birlik ve beraberliği yardımlaşmayı ve takım ruhunu oluşturmayı gençlerimize kazandırmış, son derece centilmence öğrencilerimize yakışır müsabakalar yapılmıştır." dedi. Konuşmanın sonunda İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör turnuvaya katkısı olan herkese teşekkür etti.

Turnuvada birinci gelen Cumhuriyet Anadolu lisesine Kupa ve madalyalarını Anamur İlçe Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu takdim etti. Turnuvada ikinci gelen Lokman Hekim Mesleki Teknik Lisesinin kupa ve madalyalarını Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, üçüncü gelen Final Okullarının kupa ve madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan takdim etti.

dsc_2228.jpgdsc_2211.jpgdsc_2179.jpgdsc_2094.jpg

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862