• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 20 °C

Güray Gökal’dan öğretmenlere eğitim hizmeti

Güray Gökal’dan öğretmenlere eğitim hizmeti
Davranış Bilimleri ve Kişisel Gelişim Uzmanı - Yazar Güray Gökal, Mezitli'de kurumsal eğitim kurumlarına 5 gün boyunca bir eğitim verdi.

Haber Merkezi - Mersin’in Mezitli İlçesi'ne gelen Davranış Bilimleri ve Kişisel Gelişim Uzmanı - Yazar Güray Gökal, kurumsal eğitim kurumlarına, 5 gün süresince bir eğitim verdi.

Davranış Bilimleri ve Kişisel Gelişim Uzmanı - Yazar Güray Gökal, öğretmenlere yönelik yeni eğitim - öğretim yılında daha verimli çalışmalar yapmaları amacıyla Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip eşsiz bir eğitim verdi. 

Bu eğitim hizmeti, farklı branşlardaki ortaokul öğretmenlerine; öğrencilerini daha iyi tanımaları ve eğitim öğretimin niteliğinin arttırılması doğrultusunda “öğrenme stilleri, etkili ve temel iletişim, beden dili, mikro ifadeler, temsil sistemi, aile ve öğrenci koçluğu, hızlı ve etkin okuma” eğitimlerini içeriyor. Ayrıca Gökal’ın yayın sürecinde olan “Mikro İfadeler ve Düşünce Okuma Teknikleri Ne Düşünürüz, Nasıl Hissedilir?” adlı kitabından yaptığı eklemeler ve farklı etkinliklerle eğitimi eğlenceli ve renkli bir hale döndü.

Öğrenci - öğretmen arasında kurulacak sözlü iletişimin yanı sıra sözsüz iletişimin kuvvetlendirilmesi, her öğrencinin mensup olduğu temsil sistemi ve öğrenme özelliklerine dikkate alınarak yapılacak eğitim-öğretim sürecinde, öğrencilerin öğrenme niteliğinin artırılmasının hedeflediğini belirten Gökal, Türkiye’de  “öğretmenlere”  bu alanda verilmiş mevcut eğitimin İLK ve TEK olma özelliğine de dikkat çekti.

2-011.jpg

adsiz.png

 

Bu haber toplam 2144 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862