• BIST 9891.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 30 °C

Proje çalışanları ödüllendirildi

Proje çalışanları ödüllendirildi
Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Çukurova Kalkınma Ajansının açmış olduğu “Teknik Destek Programı” ile ilgili görüşmeler ve değerlendirmeler yapıldı.

Haber Merkezi - Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu başkanlığında  Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda ilgili kurum ve kuruluş projecileri ile Çukurova Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı ile ilgili toplantı yapıldı.

Toplantı İlçe Müftülüğü'nden Hikmet Üçgül, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü'nden Nurçin Abdioğulları, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Meryem Meriç Mert, Nurcan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Levent Kavacık, İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Kenan Gül, Mezitli İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan A.Duran Bulat, Mezitli Belediyesi'nden Hürrem Betül Levenet Erdal, Mersin Sahil Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Murat Maruf ve Mezitli Kaymakamlığı Proje Birimi'nden Ece Şahin, Sevilay Özbir, Gülşen Ünal ve Ayşenur Aydın’ın katılımıyla gerçekleşti.

Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Çukurova Kalkınma Ajansının açmış olduğu  “Teknik Destek Programı” ile ilgili görüşmeler ve değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, önümüzdeki haftada yapılacak işler hakkında bilgi alındı. Kurumların yaptığı projeler ve çalışmalar hakkında projeciler tarafından bilgi verildi.

Nazım Madenoğlu, toplantı sonunda katılımcılara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Toplantı sonunda Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu; 2015 yılında Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında memnuniyet verici sayıda proje yapımında emeği geçen projecilere Başarı Belgesi ve Takdir Belgesi vererek toplam 13 personeli ödüllendirdi.

Bu haber toplam 1595 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862