• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İçel 14 °C

Ulu Resort Hotel’e yıldız yağdı

Ulu Resort Hotel’e yıldız yağdı
Mersin’in Gülnar İlçesi Ortaburun Turizm Merkezi’nde bulunan Ulu Resort Hotel, konuklarını en iyi şekilde ağırlamaya devam ederken Kurban Bayramı'nı hotelde geçiren müşterilerine de unutulmaz bir bayram yaşattı.

Haber Merkezi - Kurban Bayramı'nı, Ulu Resort Hotel’de geçirenler, kelimenin tam anlamıyla eğlenceye doydu. Bayramda yüzde 100 doluluk oranına ulaşan Hotel’de, birbirinden ünlü sanatçılar ve gösteri ekipleri sahne alarak tatilcilere unutulmaz bir bayram yaşattılar.

Mersin Yanışlı Ortaburun Turizm Merkezi'nde yer alan 5 yıldızlı Ulu Resort Hotel’de 1. gün Zeynep Dizdar konuklara eğlenceli bir gece yaşattı.

Bayramın 2. günü Çoşkun Sabah’ın muhteşem sahne performansı ile izleyenlerini  mest etti. Söylediği unutulmaz şarkılarıyla konukların  anılarını tazeledi.

Bayramın 3. günü sahnelerin sultanı Nadide Sultan, enerjisiyle ve son albümünde yer alan şarkılarını seslendirerek gecenin geç saatlerine kadar konuklarını eğlendirdi.

Bayramın 4. günü Ulu Resort Hotel'in eşsiz sesi Yusuf Başeğmez ve orkestrası misafirlere günümüz şarkılarıyla müzik ziyafeti sundu.

Ulu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Osman Ulu ve İlhan Ulu sanatçılara günün hatırası olarak birer plaket verdiler.

Ulu Resort Hotel Genel Müdürü Suat Doğu, “Mersin’de Ulu Resort Hotel bir marka olmuştur. Bizleri tercih eden tüm misafirlerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Kış sezonu boyunca faaliyetlerimize  devam edecek olup şirket ve bayilere yönelik toplantı salonlarımızla, SPA merkezimizle, özel gün ve gece organizasyonlarımızla misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz.
Yeni sezona ilave havuz ve aguapark projemizle konuklarımıza daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.

coskun2-1.jpg

yusuf-1.jpg

zeynep-1.jpg

nadide1-1.jpg

nadide-1-1.jpg

coskun1-1.jpg

zeynep1-1.jpg

_cef0429-1.jpg

Bu haber toplam 3615 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862