• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 26 °C

Yüzme kursu ikinci dönem eğitimine 750 öğrenci katıldı

Yüzme kursu ikinci dönem eğitimine 750 öğrenci katıldı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yüzme kursunun ikinci döneminde 6 yaş ve üstü 750 öğrenci yüzme eğitimi aldı. Üçüncü dönem yüzme kursuna katılmak isteyen vatandaşlar, 17 Ağustos-10 Eylül 2015 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek.

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Spor Akademisi bünyesindeki yüzme kurslarının ikinci etabı sona erdi.

8 yüzme eğitmeni, sağlık personeli ve koordinatörler olmak üzere toplamda 12 kişilik ekiple yüzme gerçekleştirilen yüzme kursunda çocuk esirgeme ve çocuk evlerinden gelen öğrencilerle birlikte, 6 yaş ve üstü 750 öğrenci eğitim aldı.

Kurs sonunda Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde sertifika töreni düzenlendi. Törende, yaş gruplarına göre düzenlenen yarışlarda sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Yarışlar sonunda sporcular ellerinde Türk bayraklarıyla ve Onuncu Yıl Marşı eşliğinde seremoni yürüyüşünü gerçekleştirdi. Daha sonra yarışlarda dereceye giren öğrencilere madalyaları verilirken, kursa katılan yüzücülere de sertifikaları dağıtıldı.

Üçüncü dönem yüzme kursuna katılmak isteyen vatandaşlar, 17 Ağustos-10 Eylül 2015 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. Yüzme kursu üçüncü dönem kurslarına 6 yaş ve üstü görme, hafif zihinsel engelli ve bedensel engelli vatandaşlar da başvurabilecek.

Engelli vatandaşların ücretsiz katılabileceği yüzme kursu iki seans olarak verilecek.

yuzme-kursu-ikinci-donemi-sona-erdi-(2).jpg

yuzme-kursu-ikinci-donemi-sona-erdi-(8).jpg

Bu haber toplam 1477 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862