• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 24 °C

Akdeniz Belediyespor, erteleme maçında Erdemlispor’u 2 golle geçti

Akdeniz Belediyespor, erteleme maçında Erdemlispor’u 2 golle geçti
Mersin Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden Akdeniz Belediyespor, ligin erteleme maçında Erdemlispor’a konuk aldı. Kargıpınarı Stadında rakibini ilk yarıda bulduğu 2 golle mağlup eden Akdeniz Belediyespor, bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Haber Merkezi - Mersin Süper Amatör Futbol Ligi'nde heyecan sürüyor. Ligin erteleme maçında Akdeniz Belediyespor, Erdemlispor’a konuk oldu.

Kargıpınarı Stadı'nda oynanan maça konuk Akdeniz Belediyespor maça Umut, Hakan, Uğurcan, Adnan, Şeyhmus, Ömer, Mikail, Sedat, Hasret, Mürsel ve Oğuz onbiri ile çıktı.

Ev sahibi Erdemlispor ise Ozan, Zeynel, Mert, Yaşam, Hamza, Şehmuz, Hakan, Anıl, Okan, M. Anıl ve Mehmet’ten oluşan kadrosu ile sahadaki yerini aldı.

Akdeniz Belediyespor’un başlama vuruşunu yaptığı müsabakada ilk tehlikeli atak ev sahibi ekipten geldi. 2’nci dakikada M.Anıl’ın ara pasında topla buluşan Okan, Akdeniz Belediyespor kalecisi Umut’la karşı karşıya kaldı. Okan’ın sert şutunu kaleci kurtardı. Dakikalar 6’yı gösterirken Uğurcan’ın orta sahadan ceza alanı içine kestiği top rakip defanstan sekti. Akdeniz Belediyesporlu Hasret, önüne gelen topu aşırtma bir kafa vuruşuyla filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren gölü kaydetti.

Golün ardından karşılıklı ataklar sıklaştı. Maçın 20’nci dakikasında Erdemlispor’dan Okan orta sahadan aldığı topla kale önüne kadar geldi. Okan’ın vuruşunu kaleci çeldi. Dakikalar 29’u gösterirken Akdeniz Belediyespor’u rahatlatan gol geldi. Bu dakikada Oğuz’un ceza alanına yaptığı ortaya Şehmuz kafayla dokundu ve Akdeniz Belediyespor 2-0 öne geçti. Golden birkaç dakika sonra Oğuz topla ceza alanı içine girdi. Rakip defans oyuncularıyla girdiği mücadelede Oğuz’un yerde kalmasıyla hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Ömer, çerçeveyi tutturamadı ve top auta çıktı. İlk yarı Akdeniz Belediyespor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya farkı azaltmak için çıkan Erdemlispor, 53’üncü dakikada Okan’la bir pozisyon yakaladı. Bu dakikada ceza alanı içinden vurduğu şutu Akdeniz Belediyespor kalecisi çeldi. Karşılıklı ataklar sonucu değiştirmedi ve Akdeniz Belediyespor rakibini 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Akdeniz Belediyespor, bir sonraki maçını 18 Ekim 2015 günü saat 15.00’de Karacailyas Veteranspor ile kendi evinde yapacak.

161015-(1).jpg

161015-(2).jpg

161015-(3).jpg

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862