• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 26 °C

Akdeniz Belediyespor, kendi evinde Mut İdman Yurdu Belediyespor’a 3-2 yenildi

Akdeniz Belediyespor, kendi evinde Mut İdman Yurdu Belediyespor’a 3-2 yenildi
Mersin Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Akdeniz Belediyespor, kendi evinde Mut engeline takıldı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan turuncu maviler, ikinci yarıda oyuna denge getirse de rakibine 3-2 yenilerek namağlup unvanını kaybetti.

Haber Merkezi - Mersin Süper Amatör Ligi bol çekişmeli maçlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Lige çok iyi başlangıç yapan iki namağlup takımın mücadelesinde gülen taraf Mut İdman Yurdu Belediyespor oldu. Ev sahibi Akdeniz Belediyespor maça Umut, Hakan, Uğurcan, Adnan, Mahmut, Şeyhmus, Mikail, Sedat, Hasret, Ömer ve Oğuz’dan oluşan onbiri ile çıktı. Konuk Mut İdman Yurdu Belediyespor ise Mustafa, Hakkı, Şahin, Mirza, Hüseyin, Serdar, Ahmet, Murat, Ramazan, Tayfun ve Tugay’dan oluşan kadrosu ile sahadaki yerini aldı.

Seyfi Ali Türkoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan maça Mut İdman Yurdu Belediyespor’un vuruşu ile başlandı. Maçın 4’üncü dakikasında gelişen atakta Tayfun’un ara pasıyla ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Hakkı, attığı golle Mut İdman Yurdu Belediye Spor 1-0 öne geçirdi. Akdeniz Belediyespor’un 28’inci dakikada kazandığı köşe vuruşunda Mikail’in korner atışından gelen topunu kaleci çizgi üzerinden çeldi. 32’nci dakikada Mut İdman Yurdu Belediyespor atağında Şahin’in ceza alanının solundan yaptığı ortaya Tugay vurdu ve topu filelerle buluşturdu; 0-2. ilk yarı Mut İdman Yurdu Belediyespor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Akdeniz Belediyespor başladı. İkinci yarının hemen başında gelişen Akdeniz Belediyespor atağında, 47’nci dakikada Oğuz’un soldan ortasıyla ceza alanı içinde buluşan Mürsel topu filelerle buluşturdu 1-2. Ancak Akdeniz Belediyespor’un gol sevinci uzun sürmedi. 49’uncu dakikada sağ taraftan kullanılan taç atışında Mut İdman Yurdu Belediyespor’dan Mehmet kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu ve takımının 3’üncü golüne imza attı. Bu dakikadan sonra skoru lehine çevirmek için rakibinin üzerinde baskısını artıran Akdeniz Belediyespor 76’ncı dakikada Sedat’ın ceza alanı önünden yaptığı aşırtma vuruşla takımı adına 2’nci golü kaydetti. Golden sonra beraberlik için umutlanan ve baskısını daha da arttıran Akdeniz Belediyespor’un atakları sonuçsuz kaldı.

Karşılaşma Mut İdman Yurdu Belediyespor’un 3-2'lik galibiyetiyle sona erdi.

081015-(1).jpg

081015-(2).jpg

081015-(3).jpg

Bu haber toplam 2392 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862