• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 23 °C

Akdeniz Belediyespor, Mersin Gençlerbirliği engelini de aştı:1-2

Akdeniz Belediyespor, Mersin Gençlerbirliği engelini de aştı:1-2
Akdeniz Belediyespor, Mersin Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaştığı rakibini ilk yarı ve ikinci yarıda bulduğu golle rakibini mağlup etmeyi başardı ve 16 puana ulaşarak ligde üst sıralardaki iddiasını sürdürdü.

Haber Merkezi - Mersin Süper Amatör Futbol Ligi nefes kesen mücadelelere sahne olmaya devam ediyor.

Ligin güçlü takımlarından Akdeniz Belediyespor, bu hafta sonunda Mersin Gençlerbirliği’ne konuk oldu.

Toroslar Suni Çim sahada oynanan karşılaşmaya Ev Sahibi Mersin Gençlerbirliği Tuğrul, Ahmet, Abdullah, Uğur, Sertaç, Cengiz, Batuhan, M. Ali, Volkan, Can ve Mahmut ilk onbiri ile çıktı.

Konuk Akdeniz Belediyespor ise Umut, Berkan, Uğurcan, Oğuz, Şeyhmus, Mehmet Emin, Mürsel, Sedat, Hasret, Ömer ve Mücahit’ten oluşan kadrosu ile sahadaki yerini aldı.

Karşılaşma Akdeniz Belediyespor’un vuruşuyla başladı. Maçın henüz 2’nci dakikasında Mersin Gençlerbirliği bir serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Mahmut, kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu.8’inci dakikada gelişen Akdeniz Belediyespor atağında, topla ceza alanı içinde buluşan Mücahit, rakip defans tarafından faulle durduruldu ve maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Hasret, attığı golle skoru 1-1  yaptı. Dakikalar 24’ü gösterirken Hasret soldan ortaladı, topla buluşan Mürsel kaleciden dönen topa sert vurdu, Mersin Gençlerbirliği defansı topu uzaklaştırdı. İlk yarı başka gol olmadı ve taraflar 1-1’lik eşitlikle soyunma odasına gitti.

İkinci yarıya Mersin Gençlerbirliği başladı. 47’nci dakikada Akdeniz Belediyespor’un geliştirdiği atakta rakip defansın çıkarmaya çalıştığı top, kaleye yaklaşık 30 metre mesafede Ömer’in önünde kaldı. Bu futbolcunun aşırtma vuruşu ağlarla buluştu ve Akdeniz Belediyespor 2-1 öne geçti. 83’de Akdeniz Belediyespor mutlak bir golden oldu, bu dakikada Mikail’in soldan ortasıyla altı pasta buluşan Hasret’in vuruşu üstten auta gitti. Karşılıklı ataklar sonucu değiştirmedi ve karşılaşma Akdeniz Belediyespor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçlar ve ligde oynanan diğer karşılaşmaların ardından Akdeniz Belediyespor 16 puanla 2’nci sıraya yükseldi.

Akdeniz Belediyespor, bir sonraki maçını 31 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te kendi evinde Silifke Belediyespor ile yapacak.

261015-(1).jpg

261015-(2).jpg

Bu haber toplam 2196 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862