• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 23 °C

Akdeniz Belediyespor, sezona galibiyetle başladı

Akdeniz Belediyespor, sezona galibiyetle başladı
Mersin Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden Akdeniz Belediyespor, 2015-2016 sezonuna iyi bir başlangıç yaptı. Kendi evinde Yenişehirspor’u konuk eden Akdeniz Belediyespor, rakibini 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haber Merkezi - Geçtiğimiz sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) Mersin’i temsil eden Akdeniz Belediyespor Kulübü Futbol A Takımı, 2015-2016 sezonunda Mersin Süper Amatör Futbol Ligi'nde ter döküyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Akdeniz Belediyespor, evinde konuk ettiği Yenişehirspor’u 2 farklı skorla mağlup etmeyi başardı. Seyfi Ali Türkoğlu Stadında yapılan karşılaşmaya Ev Sahibi Akdeniz Belediyespor Umut, Hakan, Uğurcan, Adnan, Şeyhmus, Ömer, Mikail, Sedat, Hasret, Mürsel ve Oğuz’dan oluşan kadrosu ile çıktı. Konuk Yenişehirspor Kulübü ise Fırat Tekin, Mesut, Ercan, Caner, Yusuf, Kerem, Onur, Yasin, Hakan, Yunuscan ve Veli’den oluşan ilk onbiri ile sahadaki yerini aldı.

Selçuk Sarıgül’ün yönettiği maçta hakemin yardımcılıklarını ise Aykut Çuldan ve Yakuphan Arslan üstlendi. İlk dakikaların orta saha mücadelesi şeklinde geçtiği maçın 5’inci dakikasında Akdeniz Belediyesi ilk kornerini kazandı. Kullanılan korner sonrası oluşan karambolda top Yenişehir kalecisi Fırat’ta kaldı. Maçın 7’nci dakikasında orta sahadan atılan bir ileri topla buluşan Akdeniz Belediyespor ileri uç oyuncusu Hasret topu ağlarla buluşturdu. Maçın 11’inci dakikasında ilk atağını gerçekleştiren Yenişehirspor forvetlerinin kullandığı korner atışı, kaleci Umut’ta kaldı. 18’inci dakikada Akdeniz Belediyespor penaltı kazandı, atışı kullanan Ömer top ve kaleciyi ayrı köşelere yollayarak takımını 2-0 öne geçirdi.

Bu skordan sonra Yenişehirspor, Akdeniz Belediyespor sahasında ataklarını sıklaştırdı. 25’de Yunuscan, 27’de Veli ve 32’de Onur’un şutları Akdeniz Belediyespor Kalecisi Umut’un ellerinde eridi. Maçın 42’nci dakikasında Yenişehirspor’dan Veli’nin kullandığı serbest atış üstten auta gitti.

Akdeniz Belediyespor İkinci yarıya Hakan, Osman değişikliği ile başladı ancak Yenişehirspor gol bulmak için baskısını artırdı. Dakikalar 58’i gösterirken Yenişehirspor’dan Yasin’in kafa şutu yandan auta çıktı, 70’de yine Yenişehirspor’un serbest vuruşu kaleyi bulmadı. Oyunun bu bölümünde Yenişehirspor Kerem ile Yunuscan’ı çıkartıp oyuna Ömer ve Yakup’u aldı. Akdeniz Belediyespor da Mikail’i çıkarıp oyuna Mahir’i aldı. Bu dakikadan sonra iki ekip karşılıklı ataklarla gol aradı. 71 dakikada Akdeniz Belediyespor’dan Mahir takımını mutlak bir golden etti. Yenişehirspor kalecisi Fırat ile karşı karşıya kalan Mahir topu yandan dışarı attı. 2 dakika sonra bu kez Yenişehirspor’dan Yakup’un sert şutunu kaleci Umut güçlükle yumruklayarak dışarı attı.

Oyunda başka gol olmadı ve maç Akdeniz Belediyespor’un 2- 0 galibiyeti ile sona erdi. Bu sonucu ardından 3 puanı hanesine yazdıran Akdeniz Belediyespor, bir sonraki maçını 3 Mart 2015 günü dış sahada Kuvayi Milliyespor ile yapacak.

akdeniz.jpg

yenisehir.jpg

Bu haber toplam 2283 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862