• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 22 °C

Almanya'da Anamur Kardeş Kent Parkı açıldı

Almanya'da Anamur Kardeş Kent Parkı açıldı
Anamur’un Kardeş kenti Almanya’nın Bingen Şehri’ne giden heyet Bingen’de Anamur Kardeş Kent Parkı’nın açılışını yaptı.

Haber Merkezi - 9 Ekim 2011 tarihinden bu yana Anamur ile Kardeş Kent olan Bingen’de inşaa edilen Anamur Kardeş Kent Parkı Haziran Ayı sonunda Anamur Heyeti’nin Bingen’e ulaşmasıyla açıldı.

Anamur Heyetinde Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara, CHP Anamur Belediye Meclis Üyesi Ali İlhan Ayhan, AK Parti Anamur Belediye Meclis Üyesi Samet Oral, Anamur Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fuat Uğur, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Tanrıverdi, Parkın peyzaj projesi çizimine katkı sunan Peyzaj Mimarı Tuğba Doğan yer aldı.

Heyet Bingen’de oldukça sıcak karşılanırken resmi temaslarda da bulunuldu. Bingen Belediye Başkanı Ulrich Mönch ve Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Feser ziyaret edildi. Ziyarette Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin iyi dilekleri iletildi.

Anamur Heyeti onuruna bir akşam yemeği verilirken yemekte Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara, Anamur Brifingi’ni sundu. Davetliler, Anamur’un detaylı bir şekilde anlatıldığı sunumu ilgiyle izledi.

Bingen Rehn Nehri kenarında yapımı tamamlanan Anamur Kardeş Kent Parkı açılışına katılan Türk Heyeti park için Bingen Halkı’na teşekkür etti. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Feser, Bingen Belediye Başkanı Ülrich Mönch ve Mainz  Başkonsolosu Arif Eser Torun katıldı.

     Anamur heyeti Bingen temaslarının ardından Anamur’a dönüş yaptı.

Bu haber toplam 2208 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862