• BIST 9524.59
  • Altın 2522.494
  • Dolar 32.5613
  • Euro 34.6657
  • İçel 20 °C

Anamur Belediyespor, evinde Konya Ereğlispor'a boyun eğdi: 3-2

Anamur Belediyespor, evinde Konya Ereğlispor'a boyun eğdi: 3-2
Anamur Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Konya Ereğlispor'a 3-2 yenildi. Geçtiğimiz hafta Erdemli Belediyespor ile 3-3 berabere kalan ve 2 puan kaydeben Yeşil-Beyazlılar, kendi evinde de puan kaybetmeye devam etti.

Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU - Bölgesel Amatör Lig'de 2. hafta mücadeleleri oynanan maçlarla devam etti.

Anamur Belediyespor ile Konya Ereğlispor arasında Anamur Şehir Stadı'nda oynanan maçta, Anamur Belediyespor rakibine 3-2 yenilerek puan kaybetmeye devam etti.

Sezona yeni transferlerle güzel bir başlangıç yapmak için yola çıkan Anamur Belediyespor, BAL'da henüz 2. hafta maçları geride kalırken pek de umut verici bir futbol ortaya koyamıyor.

Anamur Belediyespor'da puan kaybetmeye yeni transferler de çare olamıyor!

Hedef 3. Lig parolasıyla her maça galibiyet için çıkan Anamur Belediyespor'un puan kaybetmesine yeni transferler de çare olamıyor.

İlk yarıda son derece tutuk bir futbol sergileyen Anamur Belediyespor, 32. dakikada 1-0 geriye düştü. İlk yarıda başka gol olmadı ve Yeşil-Beyazlılar, soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

İkinci yarıda biraz daha iyi bir futbol ortaya koyan Anamur Belediyespor, 73. dakikada yediği golle 2-0 yine geriye düştü. Maçtan kopmayan ve gol bulmak için takım olarak rakip kaleye giden Anamur Belediyespor'un beklediği golü 82. dakikada Ersin attı. Dakikalar ilerledikçe heyecan artarken Konya Ereğlispor bir kez daha öne geçti: 3-1. 

Uzatma dakikalarında 90+1'de bir gol bulan Anamur Belediyespor, maçı 3-2'ye taşıdı. Maçta başka gol olmadı ve Anamur Belediyespor, Konya Ereğlispor'a 3-2 yenilerek puan kaybetmeye devam etti.

O eski halinden eser yok şimdi!

Maçın geneli itibariyle vasat bir futbol ortaya koyan Anamur Belediyespor, her ne kadar hedefi 3. Lig olarak koysa da bu gidişle daha ligin henüz başı olmasına rağmen gelecek için pek umut vermedi.

Anamur Belediyespor, bir sonraki maçında deplasmanda Y.Aksarayspor ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 1932 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862