• BIST 10276.88
  • Altın 2385.073
  • Dolar 32.2296
  • Euro 34.7
  • İçel 14 °C

Anamur Ferbay Ticaret, Uzman Mağazacılık Ödülü aldı

Anamur Ferbay Ticaret, Uzman Mağazacılık Ödülü aldı
Tahsin Soylu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ferbay Ticaret BOSCH işletmesi uzman mağazacılık ödülü aldı.

Haber Merkezi - Anamur’un deneyimli beyaz eşya mağazası Ferbay Ticaret, gösterdiği başarılı performans ile BOSCH’un Uzman Mağazacılık ödülünü kazanmanın gururunu yaşadı.

1986 yılında kurulan  ve “Kaliteli ürün, sınırsız hizmet” sloganıyla ticari hayatını sürdüren Ferbay Ticaret’e bayiliğini yaptığı BOSCH  tarafından Uzman Mağazacılık ödülü verildi.

Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hızlı ve etkili çözümler üreten, güler yüzlü hizmeti ve  profesyonel ekibiyle, ürün satışı sonrasında da  müşterilerine destek veren  Ferbay Ticaret, BOSCH ürünlerinin yanı sıra çeşitli markaların katı yakıt sobaları ile dikiş makinesi modellerini de müşterilerine seçenek  olarak  sunuyor.

BOSCH tarafından uzman mağazacılığı teşvik  etmek amacıyla düzenlenen ve geleneksel hale getirilen ‘uzman mağazacılık’  ödülü alan firmalar arasına Ferbay Ticarette adını yazdırdı.

Yurdun  birçok  ilinden  BOSCH  bayii temsilcisinin  katıldığı  ödül  töreninde, Ferbay Ticaret  Firma sahipleri  Feride Döner -  Bayazıt  Döner çifti, Uzman Mağazacılık ödülünü tüm müşterileri ve çalışanları adına  aldı.

Döner çifti, Ferbay Ticaret olarak, aldıkları ödülün mağazacılıkta geldikleri başarılı noktanın en güzel göstergesi olduğunu belirttiler.

Kaynak: HaberAnamur

Bu haber toplam 2883 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862