• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İçel 14 °C

ANTSO –KOSGEB- İŞKUR yeni girişimciler için kolları sıvadı

ANTSO –KOSGEB- İŞKUR yeni girişimciler için kolları sıvadı
Anamur Ticaret ve Sanayi Odasının sürekli olarak üstünde durduğu yeni girişimcilik eğitimi kursu için ilk etap bugün ANTSO toplantı salonunda başladı.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odasının sürekli olarak üstünde durduğu yeni girişimcilik eğitimi kursu için ilk etap bugün ANTSO toplantı salonunda başladı.

ANTSO -KOSGEB ve İŞ KUR, Müdürlüğü, işbirliği ile 25 kişinin katılımı ile Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda başlayan ve 4 gün sürecek girişimcilik eğitimi, kursu  Anamur Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Gaye Onan Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Torunoğlu, Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertlerinde katıldığı toplam 4 gün (32)  saat sürecek olan eğitim öncesinde, iş kurmak isteyen 25 girişimci kursiyerler bugün ilk önerilerini aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Torunoğlu, “Girişimci adaylarına yol gösteren ve Anamur’da düzenlediğimiz kurslara olan ilginin yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tüm kursiyerlerimizin kısa zamanda iş planları hayata geçireceklerine ve Anamur’da yeni ve başarılı işletmelerin çoğalacağına inanıyorum”Dedi. Torunoğlu; ‘Eğitimlere katılan girişimci adayları, önlerine koydukları hedefe ulaşmak için çaba göstermeli ve aynı işi yapmamalıdır.

 Kendini geliştirmek için iyi araştırın ve sosyal medyadan yararlanın, yaratıcılığınızı öne çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Kursiyerlerimize hayırlı olsun diyerek başarılar diledi.
Girişimci adaylarına bilgilendirme eğitimi verecek olan Gaye Onan ise, “Girişimci adaylara, iş kurma ve yürütme konuların da bilgi ve beceriler, bu süreçte başarılı bir işletmeye sahip olmalarını sağlayacak; kendi rol ve sorumluluklarını vurgulamaya yönelik bilgiler verdi.

 

Bu haber toplam 1685 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862