• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 24 °C

Aydıncık'ta avcılar hedefi 12'den vurdular

Aydıncık'ta avcılar hedefi 12'den vurdular
Aydıncık'ta Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği'nce avcılara yönelik ilçeler arası "Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışması" yapıldı. Yarışmaya çeşitli il ve ilçelerden 195 kişi katıldı.

Haber Merkezi - Mersin'in Aydıncık İlçesi'nde Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği'nce avcılara yönelik ilçeler arası "Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışması" yapıldı.

Tek kurşun yarışmasına 110 avcı, Trap Atış yarışmasına ise 85 avcı katıldı.

Aydıncık Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Ekrem Çırak, “Her yıl düzenlemiş olduğumuz bu yarışmada av sezonu da yaklaşıyor avcı bayramı adı altında yaptık. Yarışmalarımıza Adana Ceyhan, Osmaniye, Erdemli, Silifke, Mezitli, Anamur, Mut dernek üyeleri avcıları katıldılar. Yarışmalarımız çok güzel oldu, çevre il ve ilçelerden Aydıncık'a gelen avcı derneklerine ve avcılara çok teşekkür ediyorum.Yarışmaları her sene yapacağız” dedi.

Tek Kurşun Bayan Kategorisi'nde yarışan bayan avcılar, “Bayan olarak çok değişik geliyor. Bayanlar olarak erkeklerin attığı yerden attık. Erkeklerle yarışmak zorlayıcıydı. Atıcılık yarışmalarına daha çok bayanların gelmesini tavsiye ediyoruz. Rekabet çekişme daha güzel olur” dediler.

Tek kurşun yarışmasında 1. Silifke’den, 2. ve 3. ise Anamur’dan, Trap Atış Yarışmasında 1. Mut’tan, 2. ve 3. Silifke’den, Tek Kurşun Atış Bayan Kategorisinde 1. Aydıncık’tan, 2. Anamur’dan, 3. ise Silifke’den oldu.

Yarışmada dereceye giren avcılara çeşitli ödüller verildi. 

Hedefi 12’den vurdular

Hedefi 12’den vurdular

Hedefi 12’den vurdular

Kaynak: Haberciniz

Bu haber toplam 1933 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862