• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 23 °C

Başkan Tuna’dan Milliler'e kutlama

Başkan Tuna’dan Milliler'e kutlama
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, İzlanda’yı 1-0 yenerek 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı elde A Milli Futbol Takımı’nı kutladı.

Haber Merkezi - Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, A Milli Futbol Takımı’nın İzlanda karşısında aldığı galibiyetle 2016 Avrupa Şampiyonası’na direk katılma hakkı elde etmesinin ardından bir kutlama mesajı yayınladı.

A Millileri kutlayan Tuna, İzlanda karşısında 10 kişi kalmasına rağmen son dakikalarda Selçuk İnan’ın attığı golle maçtan 1-0 galibiyetle ayrılan milli takımın Türkiye’ye haklı bir gurur yaşattığını belirtti.

A Milli takımın aldığı bu galibiyetle 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı elde etmesinin, zor günler geçiren Türkiye’ye bir nebze de olsa moral verdiğini vurgulayan Tuna, Teknik Heyet ve futbolcuları kutlayarak, “A Milli Futbol Takımımızın İzlanda karşısında aldığı galibiyet, zor günler geçiren ülkemize bir nebze de olsun moral verdi. Sahaya çıkarak aslanlar gibi mücadele eden takımımızı kutluyorum.

Teknik heyetinden futbolcusuna, sahada mücadele eden sporcularımızdan yedek kulübesindeki oyuncularımıza kadar hepsi bu zafere inandılar ve bu inanmışlığın sonucunda zafere ulaştılar. Bizler de Türk Milleti olarak onlara inanmıştık ve bu inancımızı boşa çıkarmadılar. Bütün sporcularımızı bir kez daha kutluyorum. Fransa’da yapılacak 2016 Avrupa Şampiyonası’nda da şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1426 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862