• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İçel 22 °C

Başkan Türe, belediye personeli ile iftarda buluştu

Başkan Türe, belediye personeli ile iftarda buluştu
Anamur Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğini geleneği yıl da bozulmadı. İftara yaklaşık 600 kişi katıldı.

Haber Merkezi - Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından her yıl geleneksel olarak verilen iftar yemeği, bu yıl da yine tüm personelin ve yakınlarının katılımıyla Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Yemeğe Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve ailesi, Anamur Belediyesi Meclis Üyeleri, Anamur Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, birim sorumluları, Belediye Türk Halk Müziği Korosu, halkoyunları ekibi, stajyer öğrenciler, personeller ve aileleri katıldı.

Ramazan Topu’nun atılmasıyla Anamur Belediyesi Din Görevlisi Yalçın Şahin alandaki ses sisteminden ezan okudu. Yemeğin ardından alanda semazen gösterisi gerçekleşti.

Semazen gösterisi sonrası bir konuşma yapan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Belediyesi’nin büyük bir aile olduğuna ve bu ailenin Anamur’a hizmet aşkıyla yanıp tutuştuğuna vurgu yaptı.

Personellerini özverili çalışmaları dolayısıyla tebrik eden Başkan Türe, belediyenin ayrı ayrı birimlerinde çalışan tüm personeliyle Anamur’a yapılacak daha birçok işin olduğunu ve bunu birlikte gerçekleştireceklerini ifade etti. Personel ailelerine de yemeğe katılımları dolayısıyla teşekkür eden Başkan Türe, iyi dilek temennileriyle konuşmasını sonlandırdı.

 

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862