• BIST 8000.46
  • Altın 1675.298
  • Dolar 27.1046
  • Euro 28.8722
  • İçel 25 °C

Bozyazı, Hüseyin Çamak’ı bağrına bastı

Bozyazı, Hüseyin Çamak’ı bağrına bastı
CHP Mersin Milletvekili adayları, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Adaylar, Bozyazı'da önce esnafı ziyaret ettiler sonra da seçim bürosunu açtılar.

Ali TANDOĞANCHP Mersin Milletvekili adayları Bozyazı’da esnaf ziyareti ederek seçim bürosu açtı.

CHP Mersin Milletvekili adayları Dr. Hüseyin Çamak ve Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, seçim bürosu açılışı için geldikleri Bozyazı’da ilk önce Bozyazı CHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Nevzat Turgay, Kadın Kolları Başkanı Münevver Karadeniz ve partililer tarafından karşılanan Çamak ve Atıcı bir süre partililerle sohbet etti. Sohbetin ardından partililerle birlikte yürüyerek seçim bürosuna giden milletvekili adayları yol boyunca esnaf ziyareti gerçekleştirerek CHP için oy istediler.

Dörtyol civarı Foto Sezai yanında bulunan seçim bürosunun açılışına katılan milletvekili adayları partililere hitaben birer konuşma yaptılar.  Konuşma öncesi planlanan müzik ve eğlence kalp krizi sonucu yaşamını yitiren emekli polis memuru Şaban Baltaş’ın evinin seçim bürosuna yakın olması nedeniyle iptal.

Konuşmalarında partililere seslenen Çamak ve Atıcı, seçim süresince partililerin  çalışmalarını, çalmadık kapı bırakmamalarını ve partinin seçim beyannamesinin vatandaşlara iyi bir şekilde anlatılmasını istediler. Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun kurdelesi kesilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Seçim bürosu açılışının ardından Milletvekili adayı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, seçim çalışması yapmak için Gülnar’a hareket etti. CHP Mersin Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Çamak ise Bozyazı’da kalarak  beraberin de İlçe Başkanı Nevzat Turgay, CHP Bozyazı Belediye Başkan adayı Av. Emrah Oğul  ve  bir grup partili ile  birlikte esnaf ve mahalle gezisi gerçekleştirdi. Çamak, esnaf ve mahalle gezisi sırasında vatandaşlarla kuruduğu sıcak ve samimi diyalog ile çabuk kaynaştı. Kahvehanelerde vatandaşlarla yapılan sohbet toplantısında, vatandaşlar Çamak’a ilgi göstererek, “İnşallah milletvekili olduktan sonra bu tavrınızda değişiklik olmaz. Bizim istediğimiz milletvekilimize istediğimiz zaman ulaşabilmemiz. Bu konu da sizi samimi bulduk. Şimdiden milletvekilliğiniz hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundular. Çamak, insanlara yaklaşımında milletvekili olduğu zaman bir değişiklik olmayacağını, vatandaşların şimdi kendisine ulaşma konusunda sıkıntı çekmediği gibi milletvekilliği döneminde de sıkıntı çekmeyeceğini söyledi. Çamak, yaşamı boyunca insanlara hizmet konusunda hiçbir zaman siyasi ayırım yapmadığını ve siyasi düşüncesini sorgulamadığını, kendisine ulaşan vatandaşların sıkıntılarını kendisine dert edindiğini ve çözümü için çalıştığını, bundan sonraki yaşamında da değişiklik olmayacağını, telefonun hangi partiden olursa olsun herkese açık olacağını ve kendisinin halkın milletvekili olacağını ifade etti.

Çamak, “Önceki seçimlerde hangi siyasi partiye oy verdiğinizi sormuyorum. Bu seçimde oyunuzun bir tanesine talibim, bana partime oy vermenizi istiyorum” dedi.

Çamak, muz sarartma tesislerini ve hal esnafını gezerek çalışanlarla sohbet etti. İktidara geldikleri zaman, asgari ücreti artıracaklarını ve çalışma koşullarını iyileştireceklerini söyledi. Çamak, gezi boyunca erkeklere kalem, bayanlara kahve dağıttı. Bozyazı’daki gezinin ardından Çamak, Tekmen’de Hal esnafını ziyaret ederek oy istedi. Gezi sonrasında kendşisini yalnız bırakmayan partililerle toplu resim çektirerek  Mersin’e hareket etti.

1-006.jpg

2-004.jpg

3-004.jpg

Bu haber toplam 1668 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN KILINÇ’DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA26 Temmuz 2023 Çarşamba 19:56
  • ANAMUR BELEDİYESİNDEN KONSER VE AÇILIŞA DAVET20 Temmuz 2023 Perşembe 18:32
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN KONSERE DAVET19 Temmuz 2023 Çarşamba 17:02
  • CHP İLÇE BAŞKANINI BELİRLEDİ16 Temmuz 2023 Pazar 00:23
  • A.MAHİR BAŞARIR GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI10 Temmuz 2023 Pazartesi 00:37
  • ASFALT İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI16 Haziran 2023 Cuma 00:22
  • CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ ANAMUR 2.TUR SONUÇLARI29 Mayıs 2023 Pazartesi 11:07
  • SİNAN OĞAN CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLEDİ22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:20
  • CHP ANAMUR İLÇE SEÇİMLER İÇİN START VERDİ17 Mayıs 2023 Çarşamba 15:09
  • MERSİN VE ANAMUR SEÇİM SONUÇLARI 202317 Mayıs 2023 Çarşamba 12:19
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862