• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 24 °C

Limonlu Spor Tesisi yeni sezona yetişecek

Limonlu Spor Tesisi yeni sezona yetişecek
Erdemli Belediyesi, Limonlu Mahallesi'nde bulunan 24 kişilik kapasiteye sahip tam teşekküllü spor tesisini hizmete açmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Haber Merkezi - ​Erdemli Belediyesi sporseverlere bir tesis daha armağan etmek için kolları sıvadı.

Erdemli merkezde bulunan futbol sahasının baştan aşağı yenileme çalışmalarında sona yaklaşılırken, yeni bir antrenman tesisisin de spora kazandırılacağı bildirildi.

Limonlu Mahallesi'nde hizmete açılacak olan spor tesisinin Erdemli’nin spor turizminde de iddialı olduğunun bir göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Tollu,daha önce Limonlu Belediyesi tarafından yaptırılan tesisin yenileme çalışmalarından sonra, 24 kişi kapasiteli yatakhane, yemekhane, soyunma kabinleri, dinlenme alanları ve antrenman sahasıyla tam teşekküllü bir şekilde hizmet vereceğini belirtti.

Erdemli için hedeflerinin çok büyük olduğunu vurgulayan Başkan Tollu, bunun için gerekli potansiyelin Erdemli’de bulunduğunu, azim ve inançla bu uğurda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Erdemli sınırları içerisindeki tüm spor sahalarına bakım ve onarım çalışması yaptık. Erdemli’de yaşayan vatandaş spor yapmak istediğinde kendi mahallesinde tüm spor ihtiyacını giderebilecek. Her mahalleye bir spor tesisi yapıp vatandaşın hizmetine sunacağız. Bugüne kadar eskiden köy olarak tabir edilen 25 mahallemizde parklar ve spor alanları yaptık.

Erdemli turizm şehri olacaksa bu sadece yaz sezonuyla sınırlı kalamaz. Bunun için turizmin tüm alanlarına hitap eden tesisler yapmalıyız. Fakat ilk olarak hedefimiz, bugüne kadar sporla tanışmamış insanlarımızdır. Bugüne kadar köylerinde oyun parkı, meydanı, spor alanı, futbol sahası olmayan mahallelerimiz vardı. Hiç olmayan mahallelerimize öncelik vererek bu tesisleri vatandaşlarımıza armağan ettik. Sırasıyla tüm mahallerimizde bu tür çalışmalarımız olacaktır.

Ayrıca ulusal ve uluslararası alanda kaliteyi yakalayabilmek için her alanda hizmetlerimizi sıralıyoruz. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmıyoruz. Erdemli Belediyesi olarak gözümüzü yükseklere diktik ve hedeflerimize ulaşabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her zaman söylüyoruz, biz Erdemli’nin geleceğini inşa ediyoruz. Daha önce yapılmayan hizmetleri üretmeye ve dolayısı ile de ilçemize yenilikleri kazandırmaya gayret ediyoruz. Erdemli tüm bu hizmetleri fazlasıyla hak ediyor.”

KULÜP BAŞKANI MERCAN: BAŞKAN TOLLU HER ZAMAN SPORUN DESTEKÇİSİ

Başkan Tollu sözlerini hizmet çıtasını yükselterek Erdemli’yi Akdeniz’in incisi haline dönüştüreceklerini söyleyerek noktaladı.

Yapılan açıklamalarda şu an çalışmaları süren ve sezona yetiştirileceği bildirilen Limonlu spor tesisini bu sene Bölgesel Amatör Futbol Liginde  (BAL) mücadele edecek olan Erdemli Belediyespor Futbol Kulübünün kullanacağı kaydedilirken; konuyla ilgili bir açıklamada Kulüp Başkanı Hasan Mercan’dan geldi.

Mercan, Erdemli Belediye Başkanı Tollu’ya her zaman yanlarında olduğu ve sporun destekçisi olduğu için teşekkür etti. Mercan, hep birlikte el ele vererek Erdemli’de en iyisini yapacaklarını belirtti.

dsc_9205.jpg

dsc_9211.jpg

dsc_9227.jpg

Bu haber toplam 1619 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862