• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 26 °C

Medcem Silifke Belediyespor, yeni sezona “Merhaba” dedi

Medcem Silifke Belediyespor, yeni sezona “Merhaba” dedi
Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediyespor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına, Becili mevkiinde bulunan Silifke Belediyespor tesislerinde başladı.

Haber Merkezi - 25 kişilik futbol takımında, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına eski ve yeni oyuncuların katılımıyla ve birbirleriyle tanışmasıyla başlarken, Silifke Belediyespor Tesisleri'nde çalışmalarına başladı.

Medcem Silifke Belediyespor Teknik heyeti ve futbolcuların yaptığı idmanda, sezonun ilk çalışmasını Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes, Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer, Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı, Medcem Silifke Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarlar eşlik etti.

Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut, “Silifke’de spora ve sporcuya gereken önemin verilmesini sağlayacağız. Çekirdekten yetişen sporcularımızı ileriki yıllarda başarılı takımlarda görmek ve bizleri temsil etmesini sağlamak bir Silifkeli olarak hepimizin görevidir. Genç nesile sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıp, takımımızı hak ettiği konuma getireceğiz.

Birçok kulüpte başarılı çalışmalar sergileyen ve desteklenmesi gereken genç oyuncularımızı Belediye sporumuza kazandırmaya devam edeceğiz. Silifke gerçekten spor alanında başarılı ve alt yapısı sağlam bir ilçe...

Yeni sezonda hedeflerimiz Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek ve buradan adımızı Türkiye’ye duyurmaktır. Bu sene takımımıza BAL yolunda başarıları diliyorum. İnşallah Şampiyon olacağız” diye konuştu.

Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer ise “Bu sene birlik beraberlik içerisinde ligimizde şampiyon olup, gelecek sezon BAL’da oynayacağız. Hedeflerimiz büyük, yeni sezon takımımıza, camiamıza, Silifkemize, taraftarlarımıza, yönetimimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

dsc_0006-003.jpg

dsc_0016.jpg

dsc_0024-001.jpg

Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862