• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 22 °C

Mersin İdman Yurdu: 0 – Gaziantepspor: 0

Mersin İdman Yurdu: 0 – Gaziantepspor: 0
Düşme hattındaki rakiplerimizin ve kırmızı çizginin hemen üzerinde yer alan Kayserispor’un puan kaybettiği hafta, Mersin İdman Yurdu, kendi sahasında Gaziantep’i yenemeyerek çok önemli bir fırsattan yaralanamadı.

Haber Merkezi - Süper Ligin 26. haftasında Mersin Stadyumunda oynanan maçta, Mersin İdman Yurdu – Gaziantepspor maçı 0-0 sona erdi. Düşme hattındaki Eskişehir ve Sivasspor ile kırmızı çizginin hemen üzerinde bulunan Kayserispor’un puan kaybettiği hafta, İdman Yurdu da bir puana razı olurken bu sonuçla 21 puanda kaldı.

Haftalardır taraftarın maça gelmesi için yapılan çağrılar bu maçta da yeterli karşılık bulmadı. Pazar ve gündüz maçı olmasına rağmen karşılaşmayı yaklaşık 5 bin kişi izledi. 

Maç öncesi her iki takımın taraftarları dostluk tezahüratları yaparken, Mersinli ve Antepli futbolcular el ele iki takım seyircileri selamladılar. Seyircilerin hep birlikte “Şehitler ölmez vatan bölünmez” tezahüratı da alkış aldı.

İLK YARI POZİSYONLARI HARCADIK 

Mersin maça iyi başladı ve karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı da İdman Yurdu’ndan geldi. Maçın henüz 8. dakikasında Nakoulma’nın uygun pozisyondaki vuruşunda top direğin dibinden dışarı çıktı. Bu pozisyondan sonra yine önemli pozisyonlar bulan Mersinli futbolcular bu fırsatları da gole çeviremediler. 
31. dakikada sarı kart gören Wellinton ise kart sınırındaydı ve gördüğü bu kartla Başakşehir maçında cezalı duruma düştü.

İKİNCİ YARI DA OLMADI 

İkinci yarıya istekli başlayan İdman Yurdu, bu isteğini oyunun tamamına yayamadı. 58. dakikada yine kart sınırında olan bir diğer futbolcu Güven de kart görünce O da cezalı duruma düştü. 

Son yirmi dakika neredeyse tek kale maça dönen karşılaşmada, kalesinde devleşen Karcemarskas yaptığı kurtarışlarla maçın yıldızı oldu. Antep’in kalecisi birde çizgiden top çıkardı.
Son dakikaya kadar gol arayan Mersin İdman Yurdu, bu önemli haftada Gaziantep karşısında aradığı golü bulamayınca maç 0-0 sona erdi.

LİGLERE MİLLİ MAÇ ARASI VERİLİYOR

Süper Ligin 27. haftası, milli maçlar nedeniyle bu hafta oynanmayacak… Bu kapsamda Milli Takımımız, 24 Mart Perşembe günü saat 20.45’te Antalya’da İsveç’le ve 29 Mart Salı günü saat 20.30 da deplasmanda Avusturya ile özel maçlar oynayacak. 

Milli maç arasından sonra Mersin İdman Yurdu, İstanbul deplasmanına gidiyor… Medipol Başakşehir – Mersin İdman Yurdu maçı 3 Nisan Pazar günü saat 13.30 da Fatih Terim Stadyumunda oynanacak.

Bu haber toplam 1428 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862