• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İçel 21 °C

Mersin İdman Yurdu, şeytanın bacağını kırmak istiyor

Mersin İdman Yurdu, şeytanın bacağını kırmak istiyor
Ligde henüz 3 puanla tanışamayan kırmızı-lacivertli ekip, evinde ağırlayacağı Trabzonspor karşısında galip gelerek, kötü gidişe "dur" demek istiyor.

Haber Merkezi - Spor Toto Süper Lig'e bu sezon kötü başlangıç yapan Mersin İdman Yurdu, yarın Trabzonspor ile sahasında oynayacağı maçı kazanarak, sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Ligde ilk 7 hafta sonunda 2 beraberlik, 5 mağlubiyet ve 2 puanla son sırada yer alan Mersin İdmanyurdu, yarınki maçta galip gelerek, kötü gidişe "dur" demeyi hedefliyor. 

Sezona Mesut Bakkal ile başlayan ve tecrübeli teknik direktör yönetiminde 5 hafta geçiren kırmızı-lacivertililer, evinde Beşiktaş 'a 5-2, deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-0, sahasında da Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Ligin 4. haftasında  Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak sezonun ilk puanını alan Mersin ekibi, Osmanlıspor maçından da 4-0'lık yenilgiyle ayrılınca, teknik direktör Mesut Bakkal istifa etti. 

Bakkal'dan boşalan koltuğa Bülent Korkmaz'ı getiren kırmızı-lacivertli kulüp, Korkmaz yönetiminde çıktığı Torku Konyaspor maçında da 2-0 mağlup olarak, evine puansız döndü. 

Kırmızı-lacivertliler, daha sonra ligin 7. haftasında Medicana Sivasspor deplasmanında 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

- Serttaş: "Şeytanın bacağını kırmak istiyoruz"

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, yaptığı açıklamada, iyi bir takım olduklarını ancak şanssız maçlar oynadıklarını söyledi.

İlk 7 hafta sonunda 2 puan aldıklarını anımsatan Serttaş, "Acilen puanlara ve galibiyete ihtiyacımız var. Trabzonspor maçıyla inşallah şeytanın bacağını kırarız ve 3 puanın sahibi oluruz. Gerçekten iyi bir ekibiz. Şanssız maçlar oynadık ve puanlar kaybettik ama Trabzonspor maçından alınacak bir galibiyetle çıkışa geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu. 

Takımın öz güvenle alakalı sıkıntısı olmadığını vurgulayarak, Galatasaray ve Medicana Sivasspor deplasmanlarından 1'er puanla döndüklerini hatırlatan Serttaş, puan alamadıkları maçlarda bireysel hataların öne çıktığını aktardı.

İyi oynadıkları maçlardan puan alamadan döndüklerini ifade eden Serttaş, şöyle devam etti:
"Ben artık bunun değişeceğini düşünüyorum. Geçen yıl aynı ekiple, ligi 7. sırada tamamladık. Yine aynı ekip, değişen bir şey yok. Şimdi daha hırslı, başarıya aç bir hocamız var. O yüzden Trabzonspor maçında 3 puan alıp, yolumuza devam edeceğiz. Hocamız takımda yeni bir heyecan, yeni bir hava yarattı. Futbolcuların davranışlarında, performansında ve tavırlarında olumlu yönde değişme var."

Serttaş, taraftarlarını Trabzonspor maçında tribünleri doldurarak, takımlarına destek olmaya çağırdı.

Kaynak: Radikal

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862