• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 23 °C

MİY'li futbolcu Berkan Afşarlı, yeşil sahalara geri döndü

MİY'li futbolcu Berkan Afşarlı, yeşil sahalara geri döndü
Kanseri yenen Mersin İdman Yurdu oyuncusu Berkan Afşarlı, takımıyla bir yıllık sözleşme imzalayarak sahalara döndü.

Haber Merkezi - Kırmızı-lacivertli takımın Spor Toto Süper Lig’e çıkmasında büyük katkı sunan ancak geçen yıl yakalandığı lenf kanseri nedeniyle futbola bir süre ara veren Berkan Afşarlı, tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından takımıyla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Zorlu tedavi sürecini atlatan 24 yaşındaki Berkan Afşarlı, takımla birlikte idmanlara çıktı. Takımdan ayrı olarak Teknik Direktör Mesut Bakkal tarafından hazırlanan özel bir program dahilinde antrenmanlarını sürdüren yetenekli oyuncuya özel bir de çalıştırıcı eşlik ediyor. 

FORMASINI GERİ İSTİYOR

Eski formuna kavuşmak için çok çalışacağını söyleyen Afşarlı, Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın kendisine güvenini boşa çıkartmak istemediğini belirterek, “Bir an önce Mersin İdman Yurdu formasıyla, taraftarlarımızın karşısına çıkmak istiyorum. Uzun süre sonra futbola dönmek benim için en büyük hediye oldu. Takımım için elimden ne geliyorsa, sonuna kadar yapacağım” dedi.

“BERKAN’A İNANIYORUZ”

Teknik Direktör Mesut Bakkal da, Berkan’ın sahalara geri dönmek için sergilediği azim ve kararlığın takdire şayan olduğunu söyleyerek, “Takıma tekrar katılıp, çalışmaya başlaması hepimizi çok sevindirdi. Onunla çalışmaktan ayrıca keyifliyim ve mutluyum. Onu için özel bir çalışma programı hazırladık ve özel bir hoca verdik. Takımdan ayrı olarak antrenmanlara başladı. İnanıyorum ki kısa sürede eski formunu yakalayacak. Ona inanıyoruz” dedi.

Kaynak: Mersin Haberci

Bu haber toplam 1572 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862