• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İçel 22 °C

Rugan ayakkabı nasıl giyilmeli? İşte, püf noktaları...

Rugan ayakkabı nasıl giyilmeli? İşte, püf noktaları...
Rugan ayakkabı nasıl giyilmeli? Rugan ayakkabı seçerken nelere dikkat edilmeli? Detaylar haberimizde...

Geçmiş yıllardan beri kadın ve erkek modası içerisinde kendisine büyük bir yer bulmayı başarmış olan rugan ayakkabı modelleri gündelik ve özel gecelerinizdeki stilleriniz içerisinde de kullanabileceğiniz şık ayakkabı modelleridir. Ancak rugan ayakkabılarınızı başarılı bir şekilde üzerinizde taşımak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken belli başlı birtakım noktalar bulunmaktadır.

Rugan ayakkabı modelleri oldukça dikkat çekici ve parıltılı modeller olduklarından dolayı giyeceğiniz tüm kıyafetlerin ve takacağınız aksesuarların sade olmasına dikkat etmelisiniz. Siyah bir takım elbise ile birlikte giyeceğiniz rugan ayakkabınızın yanına kesinlikle abartı görünümlü ve tasarımlı saatler takmamalısınız.

Deri ceketler ve benzeri ceket türleri de rugan ayakkabılar ile birlikte giyilmemesi gerekenler arasında yer almaktadır. Aşırı abartılı ve rüküş bir görünüme yol açmamak istiyorsanız bu kombinlerden uzak durmalısınız.

Rugan Ayakkabı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Sert yapıya sahip olan rugan ayakkabı modellerini satın alırken ayaklarınızın iyice hava alıyor olmasına da dikkat etmelisiniz. Ayaklarınız yeteri kadar hava almazsa birtakım sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Ufak topuklara sahip olan rugan ayakkabılar ise giyerken ve seçerken daha fazla dikkat etmeniz gereken modellerdir. Topuklu olan rugan ayakkabılar daha sert oldukları için ayağınızda daha büyük rahatsızlığa sebep olabilirler. Ayak ve tırnak yapınıza göre de seçimler yapmanız daha büyük sorunlar yaşamamanız için önemlidir.

Eğer rugan ayakkabıların yeni sezona ait modellerini satın almak istiyorsanız http://www.cabani.com.tr/erkek-rugan-ayakkabi-modelleri adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 2276 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862