• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 26 °C

Tuğba Taşçı, Mersin’de olmaktan mutlu

Tuğba Taşçı, Mersin’de olmaktan mutlu
Mersin Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın yıldızlarından Tuğba Taşçı, önemli açıklamalarda bulundu. Taşçı, Mersin'de olmaktan dolayı da mutluluğunu dile getirdi.

Haber Merkezi - 2015-2016 Sezonuna Mersin Büyükşehir Belediyespor forması ile başlayan tecrübeli basketbolcu Tuğba Taşçı, TBF’ye özel açıklamalarda bulundu. Yeni takımının sürprizlere imza atacağına inanan Taşçı, Mersin’de yaşıyor olmaktan ötürü de çok memnun.

-Yeni bir forma ile yeni bir yola başladın, öncelikle hayırlı olsun. Bu sezondan öncelikle kendi adına neler beklediğini duymak isteriz…

Tuğba Taşçı: Yeni bir başlangıç oldu benim için bu sezon. Aslında Mersin BŞB için de yeni bir sayfa açıldı diyebilirim. Kendimden öte takımla ilgili konuşmak istiyorum. Çok iyi bir ekip olduğumuza inanıyorum. Yabancılarımız aramıza geç katılsa da kısa zaman içerisinde birbirimize adapte olacağız. Ligde farkımızı yaratacağımızı düşünüyorum. Kendime dönecek olursam da bu yeni oluşuma kendimi hızla adapte ediyor olduğumu söylemeliyim. Zamanla her şey yerine oturacaktır.

-Yeni oluşan takımlarda senin gibi tecrübeli isimler adaptasyon sağlamak konusunda sorumluluk alır. Bu sezon sence nasıl bir süreç olacak oyuncuların birbirine tamamen alışması ve ‘takım’ olmanız? 

Tuğba Taşçı: Türkler zaten yıllardır birbirini tanıyan oyuncular ama artık bu durum yabancılar için de geçerli. Yabancı oyuncular artık sezonluk gelip gitmiyorlar, geldiklerinde genellikle birkaç sene kalıyorlar. Takım kimyasını hep beraber oluşturacağımızı düşünüyorum. Sadece biz Türkler değil yabancılar da bu süreçte katkı sağlayacaktır. Kısa zaman içinde tam anlamıyla bir takım haline geleceğiz.

-Mersin gibi çok güzel bir şehirde yaşayacaksın, küçük İstanbul gibi görürüm ben Mersin’i. Sen neler hissettin Mersin’de bulunduğun kısa süre içinde? 

Tuğba Taşçı: Çok şükür, çok mutluyum Mersin’de. Senin de dediğin gibi, küçük İstanbul havasında çok güzel bir şehir. Denizle iç içeyiz, yemekler çok güzel.

-Ligde ciddi yatırımlarla güçlü takımlar kuran rakipleriniz var. Sen de takımına güvendiğini söyledin ve süper ligdeki dinamikleri iyi bilen bir oyuncusun. Bu sezon için neler öngörüyorsun?

Tuğba Taşçı: Bu sezon hiçbir takım zayıf değil. Bütün ekipler gerek Türk oyuncular gerek yabancı oyuncularıyla birbirini yenebilecek potansiyelde. Bu sebeple şu takım finale çıkar bu takım lige veda eder gibi bir fikir sahibi olmak imkânsız. Kulüpler en iyi Türk ve yabancı oyuncuları bünyelerine katarak ortaya çok kuvvetli takımlar çıkardılar. Çok kaliteli maçların oynanacağı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Sürprizlerle dolu olacaktır önümüzdeki maraton. Biz de Mersin BŞB olarak sürprizler yaratacağız.

Kaynak: Şansın Tokyay - Basket Dergisi

Bu haber toplam 2128 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862