• BIST 9968.7
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 25 °C

Vali Çakacak, şampiyon sporcuları altınla ödüllendirdi

Vali Çakacak, şampiyon sporcuları altınla ödüllendirdi
Mersin Valisi Özdemir Çakacak, olimpiyat şampiyonu Yusuf Dikeç ile Avrupa Şampiyonu ve dünya ikincisi Huri Korkut’u altınla ödüllendirdi.

Haber Merkezi - Atıcılık branşında dünya şampiyonluğu bulunan ve geçtiğimiz Ekim ayında Güney Kore’de düzenlenen ‘Askeri Olimpiyat Oyunları’nda olimpiyat şampiyonu olan Yusuf Dikeç ile geçtiğimiz Temmuz ayında Fransa’da düzenlenen ‘Yıldızlar Taekwando Avrupa Şampiyonası’nda 59 kiloda Avrupa Şampiyonu, geçtiğimiz Ağustos ayında da Dünya Taekwando Federasyonu (WTF) tarafından yine Güney Kore’de düzenlenen ‘Dünya Yıldızlar Taekwando Şampiyonası’nda dünya ikinciliğini elde eden Huri Korkut, Vali Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

Uluslararası arenada büyük bir başarıya imza atan milli sporcuların mutluluklarına ortak olan Çakacak, şampiyon sporcuları ve antrenörlerini kutladı.

Sporcuların elde ettikleri başarıların son derece önemli olduğunu ifade eden Çakacak, “2013 yılında Mersin’de gerçekleştirilen 17. Akdeniz Oyunları ile kentimiz birçok modern spor tesisine kavuştu. Uluslararası alanda elde edilen bu başarılar aynı zamanda bu tesislerin Mersin’e, ülkemize ve Türk sporuna ne kadar önemli hizmetler sunduğunun da göstergesidir. İnşallah bu tesislerle çok daha fazla başarılı milli sporcu görmek istiyoruz. Bugün bir araya gelmemize vesile olan milli sporcularımız hem Mersin’imizi hem de ülkemizi uluslararası arenada temsil ettiler, milli formayla müsabakalara çıktılar ve elde ettikleri başarılarla şanlı bayrağımızı göndere taşıyarak İstiklal Marşımızı söylettiler. Bu sporcularımızı sizlerin de önünde ödüllendireceğiz ki, gelecek kuşaklara ve diğer sporculara örnek teşkil etsin” dedi.

Çakacak, daha sonra şampiyon sporculara altın taktı.

Bu haber toplam 1340 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862