• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 23 °C

2016'nın En Şık Bluz Modelleri...

2016'nın En Şık Bluz Modelleri...
İş yaşamında ve gündelik yaşamda sık kullanılan bazı kıyafetler vardır.

Bluz bunlar arasında en başta gelir. Değişik modelleri ile bluzlar kadınlar için tamamlayıcı parçalardan biridir. Hem pantolon hem eteklerle kolaylıkla kombinlenebilen bluzlar hem spor hem şık görünmek için değişik alternatifi olan kıyafetlerdir.

Gündelik yaşamda pantolon üzerine geçirilen bir bluzla oldukça rahat bir kullanım sağlanabilir. Kot üzerine bir bluz ile spor bir görünüm yakalanırken bluzun modeline bağlı olarak kumaş bir pantolon ya da etekle klasik görünümde kazanılabilir

2016 Bluz Modelleri

Bluz her dönem her mevsim kullanılan bir giysidir. İçinde bulunduğumuz yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi bluz modelleri değişik renk ve tasarımları ile kadınların kullanımına sunuluyor. Özellikle saten, visko, krep, ipek bluzlar çok tercih ediliyor. Bayan giyimde renk sınırı yok. Modeller rengârenk ancak haki, hardal, bej, toprak tonları ve fuşya gibi renkler gene öne çıkıyor. Bu yıl geçtiğimiz sezonda olduğu gibi karışık desenler çok revaçta. Bluzlarda desenli modelleri çokça göreceğiz. Kolları genellikle uzun ya da yarım olan modeller, özellikle iş yaşamında kolaylıkla kullanılabilen şık modeller arasında yer alıyor. Yaz aylarında ise kolsuz ipeksi bluzlar daha çok tercih ediliyor. Ferahlığı ve kullanım kolaylığı ile kolsuz bluzlar yazın kurtarıcısı oluyor.

Birbirinden şık ve zarif bluz modellerini http://www.zemingiyim.com/kadin-bluz adresinden inceleyerek satın alabilirsiniz.

Bu haber toplam 2130 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862